Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Sammansvärjningen


Jerry ser sammansvärjningar överallt och publicerar sina idéer i en tidskrift. Han är kär i juristen Alice men vågar inte berätta det för henne. Men när en av hans teorier gör att någon vill mörda honom är Alice den enda han kan lita på.


Originaltitel Conspiracy Theory
Regissör Richard Donner
Manus Brian Helgeland
Genre Action, Romantik, Thriller, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart, Cylk Cozart, Steve Kahan, Terry Alexander, Claudia Stedelin, Saxon Trainor, John Harms, Stephen Liska, Alex McArthur
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3742
Filmnummer 1721

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hogman
2017-08-29
Fan vad kass Gibson är. Tunn historia
Stygga-Vargen
2017-07-18
Bra och spännande.
supermancover
2017-03-13
Lite spretig, men alla spelar bra och det är ganska spännande emellanåt. Stadig trea, varken mer eller mindre.
wasteoftime
2017-03-07
Det börjar rätt bra, sedan skenar det åt alla möjliga håll, och det tar ett tag innan man fattar vad som egentligen händer, och inte på ett bra sätt. Det är verkligen rörigt, och oklart vart det är på väg. Det är dock inte direkt dåligt, även om det är rejält svajigt, men Mel Gibson bär rollen bra, och Julia Roberts funkar hon med. Patrick Stewart känns dock lite obekväm, kanske medvetet, men ja, det blir lite konstigt. 0,7 på SH-skalan blir det.
Totenkopf
2016-07-27
Bra på den tiden, helt funktional actionkomedi.
Brouhaha
2015-09-09
Njae, lite besviken ändå. Mel Gibson skrek inte "Freedom!" en enda gång under hela filmens lopp, så det var svårt att njuta fullt ut. Annars är den riktigt trevlig. En tillbakablick på 90-talet då man kunde göra film lite hursomhelst. Ett mycket trevligt skådespelarpar med en hel del lustiga händelser, även om historian i sig är ganska ointressant.
kervisch
2015-01-26
90 talet ! . 4 av 5. Grymt bra film !
Halofreak92swe
2015-01-25
Såg om den idag :) Lika bra som när jag såg den första gången när jag var liten :)
conbe755
2014-11-08
För sjutton år sedan var den nog riktigt bra... idag stannar den någonstans mellan en stabil till en stark trea. Julia är fantastisk som oftast. Mel gör en av sina bättre insatser men varför känns han alltid så överdriven
Krille80
2014-11-08
Jag tycker väldigt mycket om Mel Gibsons och Julia Roberts skådespeleri, inte bara i denna filmen utan också generellt. Denna filmen gjorde väl varken eller något för deras karriärer men det är kul att se två så stora superkändisar som uppträder så enkelt och bjuder på sig själv som i denna film. En kul historia med bra skådespeleri. Gibson är kul.
Visa äldre kommentarer »