Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Sand Sharks


Just när du trodde det var säkert att gå tillbaka i vattnet, verkar det som att vår stora "fiskvän" har hittat ett sätt att attackera dig på, nämligen när du ligger och chillar i sanden också!


Originaltitel Sand Sharks
Regissör Mark Atkins
Manus Cameron Larson
Genre 2010-tal, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Brooke Hogan, Corin Nemec, Gina Holden, Julie Berman, Christina Corigliano, Vanessa Lee Evigan, Daegan Palermo, Andrea Pineda, Aiden Simko, Delpaneaux Wills, Eric Scott Woods, Nicole Zeoli, Hilary Cruz, Robert Pike Daniel, Zachariah Jay, Roberto Aguire
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 249
Filmnummer 95354

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2015-04-19
Usel men ändå lite underhållande.
Lotso
2014-07-12
I sin helhet var den underhållande film. Jag diggade konceptet och fann karaktärerna intressanta så filmen kändes inte långtråkig när hajarna inte var med. Jag hade dock önskat mer haj attacker och velat se ännu mer av hajen. Med det sagt så är det fortfarande denna film som nog har de sämsta dataeffekterna i detta haj tema. Men som sagt dataeffekterna bryr jag mig inte om att kritisera i sådana här filmer. Ni vet redan vid det här laget det bästa sättet att se dessa filmerna så jag lämnar med att säga dessa slutord: Jävlar vad het Brooke Hogan är i denna filmen alltså!
Salvation_Mind
2014-05-26
Uruselt vad tänkte de? Bra försök i alla fall när det gäller att vara sämst alla kategorier. Skäms att jag såg denna.
rebelscum
2014-02-16
Man fnissar lite i början. Sen är det dags att bli deprimerad.
zallaxx
2014-01-06
10 min sen slog man av den
schramm
2013-11-10
Lite väl seg för sitt eget bästa, men tar sig rejält mot slutet! Underbart att se förvirrade statister som springer runt i cirklar och filmhistoriens bästa buttshot. Se på egen risk..
Korben_Dallas
2013-09-18
Gillar iden av hajar i sanden, kan bygga spännande fiction biologi på de - vilket dem till min glädje utforskade. Gillar även referenserna till andra filmer och den ständiga atmosfären av icke seriös rulle gjord på good old fun. Men de lama animationer är de som drar ner den djupt. Banal men småkul underhållaning är att vänta.
LTT86
2013-08-19
Hur kunde jag ens tänka att se på det här. Jag kan erkänna att jag gillade idé av att hajar anfaller på sanden. Men karaktärerna var hemska, data effekter var hemsk, attackerna sog inte så hotfulla ut och värst av allt.... Idé av vad människorna kom till stranden var bland av dom dåligaste idé jag har sett. Undvik detta.
Robkiller
2013-08-17
Det börjar bli en del riktigt dumma haj-filmer... och den här var totalt usel, liksom de andra. Hajarna har nu muterat och kan simma i sanden på stranden, vilket orsakar vissa problem. Skitfula animationer, kassa skådisar, risigt manus... och handlingen är väl en plankning på det välkända upplägget från "hajen". Inget att se egentligen överhuvudtaget. Det enda som är lite positivt är väl att alla inblandade verkar inse vilket skämt till film detta är, så ingen verkar ta det här på allvar alls...
recencent96
2013-06-27
Varför köper jag filmer efter omslagets utseende??? Totalt kass, sämst av de sämsta.
Visa äldre kommentarer »