Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Sandy Wexler


Sandy Wexler är en tafflig talangmanager och mytoman i 1990-talets Los Angeles. Han har hand om en klientel bestående av stuntmän, reklamskådespelerskor och många andra med begränsade talanger. När han upptäcker den fenomenala sångerskan Courtney Clarke får han dock bege sig ut på outforskat vatten, både privat och professionellt.


Originaltitel Sandy Wexler
Regissör Steven Brill
Manus Dan Bulla, Paul Sado, Adam Sandler
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Adam Sandler, Jennifer Hudson, Lamorne Morris, Colin Quinn, Kevin James, Nick Swardson, Terry Crews, Jackie Sandler, Rob Schneider, Jane Seymour, Aaron Neville, Arsenio Hall, Quincy Jones, Ido Mosseri, Amy Pham, Kate Micucci, 'Weird Al' Yankovic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 113
Filmnummer 125555

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Olof_Gronlund
2022-06-16
Gillar att Sandler gjort en lite mer seriös komedi. Inte meningen att man ska skratta hela tiden utan där finns en sidstory om hur livet i Hollywood fungerar vid sidan av. Jag brukar rata ner Sandlers filmer, men nu får den en stabil trea. Kemin obefintlig mellan Hudson och Sandler, kunde kanske valt en annan skådespelerska där till Sandler bara.
RunRiot
2019-03-21
Det enda som fick mig att se klart skiten var Lamorne Morris och Dana Carvey.
supermancover
2018-08-25
Om en inte ser på den som en komedi utan mer som ett indiedrama med komiska inslag blev den faktiskt mycket bättre! För rolig är den ju knappt, men jag tyckte den var underhållande och värd att se ändå.
Barneyk
2017-07-11
Sandy är inte en underhållande karaktär och kemin i romansen är ju totalt obefintlig. Men det är ändå en relativt sympatisk historia och sympatiska karaktärer och det finns en del roliga saker vid sidan av så filmen är inte alls usel. Men över 2 timmar är alldeles för långt och det blir väldigt lång mellan skratten. Hade man klippt ner filmen till typ 80 minuter hade det nog kunnat vara en stabiltrevlig tvåa. Men det är för långtråkigt i längden för att bli mer än en etta.
HerrNenne
2017-06-18
Förutom den tydligen oundvikliga rösten så är det här en inte så tramsig film som man förväntat sig från Sandler. Rätt underhållande.
dafreakish
2017-06-06
Det här är inte Sandlers sämsta film. Inte alls. Den har en hygglig premiss och hade kanske kunnat vara rätt okej om det inte vore för att det är just Sandler som är inblandad. De senaste åren, rätt många faktiskt, har den gode Adam mest producerat skräp. Den här gången, förutom den outhärdliga rösten, gör han en ganska anständig film som dock lider av ett annat stort problem. Sandy Wexler är fruktansvärt tråkig. Den är färg som torkar tråkig, så tråkig att man ville leta upp en gammal telefonkatalog och sträckläsa den istället. Lägg ner nu Sandler, snälla.
Metheuz
2017-05-06
Adam Sandler bjuder både på fånig röst och ett irriterande skratt med sitt sedvanliga kompisgäng i släptåg. En på tok för lång och humorlös film.
GrandMaster_E
2017-04-30
Tar sig lite efter ungefär en timme. Men till större delen är det både tråkigt och lamt. Sandler har gjort sämre men även hans sämre har varit mer underhållande.
Greven81
2017-04-26
Ibland undrar jag hur det står till i skallen Sandler...
Tatty
2017-04-26
Jag gillar Adam Sandler mycket och gillar filmen skarpt. Gillar musiken, skådespelarna och handlingen i filmen. Den känns mysig och varm. Slutet älskade jag!
Visa äldre kommentarer »