Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Satisfaction


Jennie Lee och hennes fyra vänner har bildat ett band som de kallar för Mystery. En sommar får de uppträda på en bar vid en badort och de blir väldigt populära. Samtidigt blir Jennie Lee också förälskad i barens ägare, Martin Falcon. Efter ett tag får bandet ett erbjudande om att åka till Europa och spela där - men är de verkligen redo för det?


Originaltitel Satisfaction
Alternativ titel Girls of Summer
Regissör Joan Freeman
Manus Charles Purpura
Genre Drama, Komedi, Romantik, 80-tal
Skådespelare Trini Alvarado, Julia Roberts, Liam Neeson, Deborah Harry, Tom O'Brien (II), Scott Coffey, Chris Nash, Michael DeLorenzo, Justine Bateman, Britta Phillips, Kevin Haley, Peter Craig
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 118
Filmnummer 44882

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


yrkeschaufföre
2014-01-05
En svag, svag, svag två eftersom den inte engagerar mig tillräckligt för att hata. Den var inte bra på något sätt, har de hyrt två hus vid havet å åkt dit med en idé till en film och sen bara kört på och hoppats på det bästa? Inget jag rekommenderar.
AlbinWesley
2013-05-04
I början tyckte jag inte att det var så värst illa. Det kändes lite som en föregångare till Tjenare kungen, fast utan alla katastrofer som den filmen är. Sen visade det sig att även om den inte gjorde samma fel som Tjenare kungen, så fanns det en jävla massa annat som kunde vara kasst. Tyvärr blev det riktigt illa. Karaktärerna gör man ingenting av, det finns ingen vettig berättelse utan filmen består av några lösa subplots som inte har nåt med filmens handling att göra. Musiken varierar från horribel till sisådär.
FabianBom
2012-05-20
klaassisk kult 80-tals klassiker, underhållande
menschenfeind
2010-09-02
Rätt dum på flera punkter, stereotypa karaktärer och till råga på allt spelar de någon slags ZZ Top-boogiewoogierock..
Smultronsylt
2009-10-10
Mysig 80-talsfilm med den där känslan man fick från filmerna som gjordes då. :) Jag gillar den mycket, även om den inte är det bästa som har gjorts. Skådespelarna presterar inte jättebra, men den har sin charm och dessutom skön musik.
kennert
2008-05-04
En ganska bedrövlig historia.
ClementineK
2007-04-29
Det finns för få av såna här filmer nu, som fångar allt det klychiga på sånt här charmigt sätt som det görs i Satisfaction.
Honeychurch
2007-04-29
Charmig rulle med rolig casting! Gav en najsig feeling!