1.8

Savage Beach

Guld, tonvis av guld, smugglades ut av Fillippinerna med båt under första världskriget. I nästan 50 år har folk letat efter denna gömda skatt. De sexiga federala agenterna Donna Hamilton och Taryn Kendall får i uppdrag att flyga medicin till en avlägsen ö. På vägen tillbaka flyger dem in i en storm och kraschlandar på en till synes öde ö. Strandsatta på den mystiska ön måste de slåss för sina liv i en dödlig kamp för att överleva när olika grupper av skattletare och mördare samlas för att finna den åtråvärda skatten som tros vara värd en miljard US Dollars.

Originaltitel Savage Beach
Regissör Andy Sidaris
Manus Andy Sidaris
Genre 80-tal, Action, Äventyr
Skådespelare Dona Speir, Hope Marie Carlton, John Aprea, Bruce Penhall, Rodrigo Obregón, Michael J Shane, Teri Weigel, Lisa London, Patty Duffek, Al Leong, Dann Seki, Roy Summersett, Max Wasa

2019-04-09
Omtitt av denna Sidaris på dvd och inte har den blivit så överdrivet mycket bättre. Tuttar i överflöd och en krystad story om japanskt krigsguld på en öde ö. Gott om fighting, vapen och explosioner som vanligt.
2013-08-08
Småkul story, härligt b-igt, hyfsat underhållande, mycket naket, och Rodrigo Obregón är lite av en stjärna. Min favoritscen är nog när nämnda Obregón drar ordvitsar för en kille som han spränger i luften. Men i övrigt känner jag tyvärr att de riktiga topparna saknas, och det här höjer sig aldrig riktigt över standard för en rulle i b-films-träsket. Stark tvåa
Raimo_1985
2012-12-19
Hahaha.... Totalt usel verkligen. Äkta skräp på alla de sätt! Jag upplevde det som en p-våffla utan p-scener. "Jag är inte lika intresserad av storleken som av själva utförandet. Hur snabb är utskjutningen" .......
Gordyal
2009-08-27
Frågan är om Sidaris-klanen ändå inte är mig övermäktig. Denna var verkligen i "jissesigaste" laget till och med för mig. (3+/15)
2009-06-15
Ojoj, kan ju inte ge de här skräpet en etta trots allt. Väldigt mycket tuttar och totalt obegriplig och obefintlig handling.
Kurganen
2008-09-22
Gudars! Ja, den här filmen är förvirrad, värdelös och alldeles underbart dålig. Alla scener bär ett stort frågetecken. Varför ska man klä av sig naken och visa brösten när man riskerar störta med planet? Jag ska inte avslöja handlingen, om man kan tala om sådan, men det känns som man spelat in den på förmiddagen och dragit linor med kokain på eftermiddagen. Se den gärna om du vill ha ett gott skratt eller ännu hellre ha ett fantastiskt fruktbart diskussionsämne med dina vänner. Därav 2:an. Annars är det ju helt klart en 1:a. Oförglömlig. (Notera också "De sexiga federala agenterna..." i handlingsbeskrivningen. Säger inte det allt?)