Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Savages


Entreprenörerna Ben, en god och fridfull buddist, och hans bäste vän Chon, före detta Navy SEAL och legosoldat, driver ett framgångsrikt företag i den lukrativa jordbruksindustrin ? deras marijuana är bland den främsta som odlats fram. Gemensamt har de också kärleken till den otroligt vackra Ophelia. Livet är idylliskt i deras lilla stad i södra Kalifornien ? fram till dess att den mexikanska Baja-kartellen bestämmer sig för att flytta in och samtidigt kräva att trion ingår ett partnerskap med dem.


Originaltitel Savages
Regissör Oliver Stone
Manus Oliver Stone, Don Winslow, Shane Salerno
Genre 2010-tal, Kriminalare, Drama, Thriller
Skådespelare Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson, Taylor Kitsch, Salma Hayek, Benicio Del Toro, John Travolta, Demián Bichir, Antonio Jaramillo, Emile Hirsch, Sandra Echeverría, Diego Cataño, Joaquín Cosio, Shea Whigham, Mía Maestro, Joel David Moore, Ali Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1445
Filmnummer 96745

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av 92axha10
Oliver Stone är tillbaka och ger sig här på att skildra ett gäng droglangare i USA och hur deras liv påverkas av en mexikansk kartell. Vi börjar med att presenteras för våra tre huvudkarakt...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av rikirock
Oliver Stone (regissören till \"Alexander\") har gjort många olika sorters filmer i sina dagar. Den här gången så tar han sig an droger, sex och våld. Det handlar om 3 personer, tre personer som...   Läs mer »

Kommentarer

fridenpaden
2018-05-19
Egentligen borde jag ge filmen en tvåa. För lång, för långsam, speciellt i början. Gillade inte slutet. Men är ändå på bra humör idag.
pzun
2018-03-17
Lite som true romance , fast dålig
Filmfantast86
2017-10-26
kass
Afflicter
2016-10-20
Känns som gammal skåpmat och Blake Lively är irriterande att lyssna på.
Djason
2016-05-10
Bra men ändå en ganska lättglömd film. Filmen lever mycket på hårda actionscener och bra skådisar.

2016-04-14
Såg den här på bio men minns nästan ingenting, får ta och köra en repris.
Ful_fisk
2015-11-02
Oliver Stone fortsätter hanka sig fram i medel-kategorin i ännu en film som är helt okej. Här är den största styrkan persongalleriet, som är ganska färgstarkt, framför allt Salma Hayek. Filmen försöker mänskliggöra alla inblandade, vilket gör att det fungerar och inte blir så endimensionellt som det lätt kunnat bli. Filmen är inte jätteengagerande, men den fungerar.
Kurosawafan
2015-04-04
YTLIG PÅ ETT BRA SÄTT, jag kan inte riktigt förklara vad det ör i stämmningen som gör detta bättre än vad själva handlingen är. Något i karaktärerna och Stämningen, kanske någon form av drog-Don't giveaFxxK känsla av coolhet, gör denna bättre när jag tänker tillbaka än när jag såg den... :)
Krille80
2015-01-18
Detta är en film som känns väldigt ytlig i sitt berättande vilket dock samtidigt gör att den inte tyngs ner ner under sin speltid. Istället är det fyllt av härliga färgsprakande karaktärer spelade av mycket sevärda skådespelare. Oliver Stone håller uppe ett tempo och berättarstil som hela tiden engagerar och inte låter mig som tittare tappa intresset. Jag hade önskat att Stone hade valt att avsluta filmen några minuter tidigare för då hade jag fått ett mer modigare och intressantare slut. 3+
DanjelFalck
2014-08-15
Ruskigt pinsam film. Stone försöker vara "hipp" och "cool", men allt går åt helvete. Skrattretande usel. Fruktansvärd.