Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Savages


Entreprenörerna Ben, en god och fridfull buddist, och hans bäste vän Chon, före detta Navy SEAL och legosoldat, driver ett framgångsrikt företag i den lukrativa jordbruksindustrin ? deras marijuana är bland den främsta som odlats fram. Gemensamt har de också kärleken till den otroligt vackra Ophelia. Livet är idylliskt i deras lilla stad i södra Kalifornien ? fram till dess att den mexikanska Baja-kartellen bestämmer sig för att flytta in och samtidigt kräva att trion ingår ett partnerskap med dem.


Originaltitel Savages
Regissör Oliver Stone
Manus Oliver Stone, Don Winslow, Shane Salerno
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson, Taylor Kitsch, Salma Hayek, Benicio Del Toro, John Travolta, Demián Bichir, Antonio Jaramillo, Emile Hirsch, Sandra Echeverría, Diego Cataño, Joaquín Cosio, Shea Whigham, Mía Maestro, Joel David Moore, Ali Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1457
Filmnummer 96745

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av 92axha10
Oliver Stone är tillbaka och ger sig här på att skildra ett gäng droglangare i USA och hur deras liv påverkas av en mexikansk kartell. Vi börjar med att presenteras för våra tre huvudkarakt...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av rikirock
Oliver Stone (regissören till \"Alexander\") har gjort många olika sorters filmer i sina dagar. Den här gången så tar han sig an droger, sex och våld. Det handlar om 3 personer, tre personer som...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2022-01-15
Helt okej Oliver Stone rulle, hade förväntat mig lite mer faktiskt med tanke på hur många bra filmer han har gjort, men denna är dock lite mer av det mediokra slaget, men absolut inte dåligt, många bra skådisar är med och filmen är baserad på en bokförlaga som jag inte har läst, så kan inte jämföra skillnaderna, filmen i sig är underhållande och spännande men som sagt, eftersom det är Oliver Stone så känns det lite simpelt ibland, skådisarna som är värda att nämna och hålla ett öga på är förutom huvudrollerna som spelas av trion Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson och Taylor Kitsch som alla är riktigt bra, är fantastiska Benicio Del Toro som alltid är bra men även John Travolta, Demian Bichir, Emile Hirsch och Salma Hayek, så många bra skådisar i både större och mindre roller, storyn är väl ganska simpel egentligen men tack vare riktigt bra skådisar så höjs spänningen och underhållningen avsevärt, det är ganska mörkt, rått och otrevligt många gånger men hela tiden i en riktigt upplyftande och vacker Kalifornia miljö, slutet är lite överraskande också, så man kan sammanfatta detta som en rätt stabil och okej kriminalthriller i snygg förpackning men Oliver Stone har gjort bättre filmer, betyget blir en mycket stark 3:a
henrikj
2021-02-13
Det är svårt att förlika sig med det faktum att det är samma lirare bakom 'Plutonen'. Det här är verkligen ruggigt uselt på alla plan.
skitbad
2021-01-02
Criiiiinge
fridenpaden
2018-05-19
Egentligen borde jag ge filmen en tvåa. För lång, för långsam, speciellt i början. Gillade inte slutet. Men är ändå på bra humör idag.
pzun
2018-03-17
Lite som true romance , fast dålig
Afflicter
2016-10-20
Känns som gammal skåpmat och Blake Lively är irriterande att lyssna på.
Djason
2016-05-10
Bra men ändå en ganska lättglömd film. Filmen lever mycket på hårda actionscener och bra skådisar.

2016-04-14
Såg den här på bio men minns nästan ingenting, får ta och köra en repris.
Ful_fisk
2015-11-02
Oliver Stone fortsätter hanka sig fram i medel-kategorin i ännu en film som är helt okej. Här är den största styrkan persongalleriet, som är ganska färgstarkt, framför allt Salma Hayek. Filmen försöker mänskliggöra alla inblandade, vilket gör att det fungerar och inte blir så endimensionellt som det lätt kunnat bli. Filmen är inte jätteengagerande, men den fungerar.
Kurosawafan
2015-04-04
YTLIG PÅ ETT BRA SÄTT, jag kan inte riktigt förklara vad det ör i stämmningen som gör detta bättre än vad själva handlingen är. Något i karaktärerna och Stämningen, kanske någon form av drog-Don't giveaFxxK känsla av coolhet, gör denna bättre när jag tänker tillbaka än när jag såg den... :)
Visa äldre kommentarer »