Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Saw 3


Den grymma mördaren Jigsaw har än en gång lyckats fly och håller sig gömd från poliserna som letar efter honom. Fast den här gången är han skadad och är nära på att dö. För att försöka överleva kidnappar han doktorn Lynn Denlon som blir tillsagd att hålla Jigsaw vid liv under tiden som hans nya lärling Amanda torterar ett annat offer.


Originaltitel Saw III
Regissör Darren Lynn Bousman
Manus Leigh Whannell
Genre Kriminalare, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Tobin Bell, Angus Macfadyen, Dina Meyer, Kim Roberts, Shawnee Smith, Bahar Soomekh, Costas Mandylor, Donnie Wahlberg, J LaRose, Debra McCabe, Betsy Russell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6836
Filmnummer 44889

Recensioner

Skapad 2019-10-13 av Mat1az
Det är fortfarande Darren Lynn Bousman som står för regi till uppföljarna i Saw-serien, här nu i den tredje installationen. James Wan som skrev och regisserade den första filmen återvänder til...   Läs mer »

Kommentarer


Boynthehood
2022-01-10
Ofattbar dålig. Det är mer underhållande att gå ut med soporna.
Rai
2018-01-09
Så fruktansvärt sämst!!
Stygga-Vargen
2016-10-28
Urk! Här verkar man ha försökt göra en så pass äcklig film som möjligt och en scen tycker jag är ganska obehaglig. Men som helhet är det här mest en ganska tråkig film utan någon egentlig handling.
KyLLo
2016-09-17
Jag behöver en såg, för det här spelet är förlorat. Det var min första tanke. Bara tortyrscener, ensidigt och förutsägbart. Jag förstår om en del ger upp totalt efter den här. Men nästa uppföljare är ändå mindre dålig, påminner mer om tvåan och berättar även om Jigsaws bakgrund.
oskarchucky
2016-03-07
Tyckte att ettan och tvåan var bättre, men det är ändå underhållning för stunden.
Tatty
2015-09-20
Spännande men lite seg. Tyckte ettan och tvåan bar bättre. Slutet var lite förvånansvärt men ändå seg.
Krille80
2015-06-21
Denna filmen inleder svagt men sakta och säkert blir den starkare och starkare. Den sista kvarten som är dessutom sanslöst bra lyckas binda ihop och förklara på ett sådant sätt att det lyfter filmen som helhet. Jag gillar återblickarna genom filmen som binder ihop de tidigare händelserna i de tidigare filmerna med denna. 3+
filmfreak1
2015-05-04
Fortfarande underhållande, men inte i närheten av de två första.
AlbinWesley
2015-04-02
Jag tycker att det finns bra idéer här, och Jigsaw fortsätter vara högt på topplistan över de psykopatmördare jag tycker är mest obehagliga, men de där idéerna är allt för många. Man tycker säkert att man fått ihop det värsta snyggt med olika trådar som möts, men det blir för rörigt och spretigt. Tappar fokus. Resulterar liksom i att karaktärerna som filmen handlar om blir väldigt ihåliga och intetsägande. Den hade ändå sin behållning i en del starkt obehagliga scener, som följd av en intressant dåre.
silvertrain
2013-09-23
Den bästa i serien efter tvåan. Även här så får de ihop historien på ett bra sett. Tycker att den har lite väl äckliga scener bara. Många scener finns med som äcklas av.
Visa äldre kommentarer »