Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Saw 3D


Överlevare från Jigsaws tidigare fällor söker stöd hos en guru kallad Bobby Dagen, en man med mörka hemligheter. Samtidigt strider Hoffman och Jill Tuck över Jigsaws arv.


Originaltitel Saw 3D
Alternativ titel Saw - The Final Chapter, Saw 7
Regissör Kevin Greutert
Manus Marcus Dunstan, Patrick Melton
Genre Kriminalare, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Tanedra Howard, Joris Jarsky, James Van Patten, Chad Donella
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1714
Filmnummer 83322

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2022-06-22
Hade inga höga förväntningar men filmen är faktiskt rätt bra. Den går ju inte att jämföra med ettan men den är bra ändå.
Rai
2018-01-09
Jösses fy och tvi!!!!
Tsurugi
2017-11-27
Sämst i serien, står och väger mellan en etta och en tvåa i betyg.
KyLLo
2021-11-06
Den sjunde Saw-filmen. Lite typisk uppföljare när de förenklat försöker upprepa tidigare filmer och samtidigt förnya utan någon tydlig tanke, sedan blir det soppa av allt. När de ska göra gameshow av det hela, slänga in lite tv-folk och poliser mest för sakens skull och förvandla Jigsaw till en folklig psykopat känns det som ett hån mot fans. Det bästa är nog miljöerna. Tortyrscenerna är väl också rätt bra filmade, men blodet är inte snyggt. Ljudet är mycket ojämnt och jag fick höja och sänka hela tiden. De flesta uppföljarna är dåliga och tillför inget till originalet. Jag hoppas att den här filmserien får ett tydligt slut och att det inte görs fler uppföljare, men det här är inte den sista.
Jockflake
2016-11-06
Det här var ju bara genomlöjligt och dumt.
Maxter
2016-10-29
Tycker alla Saw filmerna varit bra men gilla denna bäst
Tatty
2015-09-23
Spännande början vilket gillas och även på slutet gillas också.
AlbinWesley
2015-05-04
Alltså här är ju intrigen bara för dålig helt enkelt. Allt som gjorts fel i de tidigare uppföljarna är här centralt, Verkligen dåligt.
produr
2015-04-02
Jaha då har man avslutat serien med dom två sista och måste väl säga att jag känner mig lite trött i huvudet efter 3 timmars våld .Det tog mig 10 år att se hela serien .Det som gör serien sevärd är ju faktiskt att uppföljarna faktiskt är uppföljare och blir lite som deckarintrig ibland sen blir det ju som i alla långa serier väldigt traggligt till slut tycker jag i alla fall
Fläskkäft
2015-02-19
Så var det då äntligen slut på hemskheterna. Känner att jag har svårt för att hänga med i någon detaljerad handling då jag inte sett filmerna tillräckligt tätt efter varandra. Jag tycker fortfarande att det är alldeles för brutalt vilket bara blir smaklöst. Dom borde satsat på mer intrig och inte visat allt så otroligt grafiskt, less is ibland more. Nåväl, mitt i alltihop började jag tänka på Fångarna på fortet och Gunde: HÄMTA NYCKELN, HÄMTA NYCKELN!!! Nu är jag klar med Saw-filmerna!!!
Visa äldre kommentarer »