2.4

Saw VI

Specialagenten Strahm är död och detektiv Hoffman har tagit på sig det stora ansvaret som krävs att ta över efter den berömda Jigsaw. När FBI börjar komma honom på spåren så tvingas han sätta igång spelets slutliga fas. Målet är att alla bitar ska kunna hinna falla på plats så att Jigsaws vision äntligen ska kunna bli verklighet och hans ideologi ska förstås av mänskligheten.

Originaltitel Saw VI
Alternativ titel Saw 6
Regissör Kevin Greutert
Manus Marcus Dunstan, Patrick Melton
Genre Kriminalare, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Shawnee Smith, Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Karen Cliche, Mark Rolston, Peter Outerbridge, James Van Patten, Devon Bostick, James Gilbert, Tanedra Howard, Caroline Cave, Jon Mack, Shawn Ahmed

Skapad 2019-10-25 av Anonym
Ännu ett år, ännu en \"Saw\"-film. [-]Jag har för länge sedan tappat hoppet om att se en bra film i serien utan slut, men detta är ett undantag. I en filmserie där filmerna verkar bli sämre oc...   Läs mer »

gjoob
2018-02-02
Märklig filmserie det här; folk kommer och går och sedan återuppstår till höger och vänster. Tvistar från tidigare filmer tvistas till ytterligare två, tre gånger tills man inte längre kan lita på en enda bildruta man ser. Men visst, det underhåller och man vet ju vad man får. Just denna film fick fart efter en tämligen bedrövlig början och växte till en av de bättre i serien hittills.
2018-01-09
URK!!!
Tsurugi
2017-11-26
Bästa filmen i serien hittills för mig.
Tatty
2015-09-23
Lika spännande som de andra men denna var lite mer uppskattat och brutalt vilket jag gillar.
AlbinWesley
2015-05-04
Vad ska man säga... den här funkar också i sitt sammanhang. Inte direkt dåligt, men ej heller nämnvärt bra.
daniel77
2015-03-05
Tro det eller ej, men jag höjer den faktiskt ett snäpp efter omtitt. Från 1 till 2. Väldigt långt ifrån mästerverk förstås, men rätt trevligt att se allihop på rad och lagom med passningar till serien som helhet.
Sir_Lord
2014-11-16
Svagaste delen i denna följetång.
santiago
2014-02-13
Usch vad värdelös.
Redwood
2013-11-09
Nej, nej, nej. Men nu är det väl i alla fall slut på serien?
silvertrain
2013-09-23
Bra Saw-film det här också. Historien knyts ihop på ett skrämmande och intressant sätt som i de övriga Saw-filmerna.