Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Scary Movie 4


Just som Cindy börjar lära känna sina nya vänner, blir de attackerade av trebenta jätterymdfarkoster, upptäcker en mystisk by där tiden stått stilla och fångas av en mysko seriemördare med planer på att förgöra Dr. Phil och Shaquille O'Neal.


Originaltitel Scary Movie 4
Regissör David Zucker
Manus Jim Abrahams, Craig Mazin, Pat Proft
Genre Komedi, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Anna Faris, Leslie Nielsen, Simon Rex, Regina Hall, Charlie Sheen, Bill Pullman, Shaquille O'Neal, Carmen Electra, Anthony Anderson, Michael Madsen, Craig Bierko, Chris Elliott, Cloris Leachman, Molly Shannon, Kevin Hart, Conchita Campbell, Beau Mirchoff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5142
Filmnummer 41927

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av rojola
Då var det dags igen, sätta sig ner och titta genom Scary movie 4, i tidigare filmer har man haft parodiobjektet på \"Scream\" samt \"jag vet vad du gjorde förra sommaren\" men den här gången v...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av bmo
I denna fjärde film i Scary Movie-serien så blir Cindy utsatt för alla möjliga hemskheter. Denna gång är det utomjordingar som hotar världen, kidnappar och förintar människor. Cindy, hennes n...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av connya
Jag är inget superfan av Scary Movie filmerna. Visst - jag tycker det är otroligt roligt med komedier och parodier men det blir lite tråkigt när man tar en hel handling från en eller ett par film...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-06-15
Hehe, parodin på Brokeback mountain i denna film är så jäkla klockren att jag asgarvar varje gång jag ser den, resten av filmen är väl ganska ok!!!
Bumbi78
2017-07-31
Faktiskt ett ryck uppåt från både del 2 & 3. Många skämt är träffsäkra och de har en bra budget att jobba med. En del roliga inhopp, bla Michael Madsen.
Tatty
2016-12-30
Ganska okej men ändå seg. Lite rolig men fjantig!
Krille80
2014-11-23
För att en film som baseras på att parodiera filmer och världen så krävs bra material att ta ifrån och här har man verkligen lyckats. Inledningsscenen med Dr Phil & Shaq är underbar liksom en del andra scener, ta bara scenen då de ska få upp bildörren. 3+
melankoli
2013-10-03
Svag 3:a. Som de tidigare filmerna så var även denna så dålig att den blir bra.
Tepesco
2013-08-12
Bjuder alla fall på en del skratt.
annihilat0r
2012-12-10
"Scary Movie 4" är den – för tillfället – avslutande filmen i parodiserien. Jag skrattade ett antal gånger, visst finns det några trevliga scener. Lättsamt värre. Jag har sett genom serien och kan nu ge mitt bestämda uttalande. Det råder ingen tvekan om att "Scary Movie 3" och "Scary Movie 4" är de absolut mest sevärda filmerna i serien. Och mellan just de två är det en tuff kapplöpning, men jag lutar åt att "Scary Movie 3" (med bland annat "Signs" och "8 Mile") lyckades underhålla mig mest genomgående och helhetsmässigt allra bäst.
Xenox
2012-06-27
Tråkig parodi, dock bättre än tvåan.
dudson
2012-05-28
Helt klart bättre än 3an var! Alla är totalt råpuckade") Bäst är ändå parodin på världarnas krig+The viliage sen som gräddet på moset leslie nielsen som ubeer korkad president=the duck still has a fighting chance lol)

2012-04-12
Det är ju väldigt förvånansvärt när den fjärde filmen i en serie är den roligaste, men kvalitén steg ju redan i trean när David Zucker och hans gäng tog över, och den här gången har de faktiskt fått till de ordentligt inom de snäva ramar de fått sig tilldelade. Ingen "Airplane" eller "Naked Gun", men troligen så bra Scary Movie-filmerna kan bli.
Visa äldre kommentarer »