Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

School's Out


I en klass, där eleverna är överintelligenta, tillsätts en dag en vikarie efter att deras tidigare lärare hoppat ut från fönstret. Han märker tidigt att det är något speciellt med ungdomarna som har en märklig relation till varandra och sin före detta lärare.


Originaltitel L'heure de la sortie
Regissör Sébastien Marnier
Manus Sébastien Marnier
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Laurent Lafitte, Emmanuelle Bercot, Luàna Bajrami, Victor Bonnel, Pascal Greggory, Véronique Ruggia, Gringe, Grégory Montel, Thomas Scimeca, Thomas Guy, Adèle Castillon, Matteo Perez, Leopold Buchsbaum, Thelma Doval, Capucine Valmary, Iwen Casteret
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5
Filmnummer 135219

Recensioner

Skapad 2020-02-24 av weng-weng
En vikarierande lärare (Pierre, spelad av Laurent Lafitte) kommer till en högpresterande skolklass där den tidigare läraren tagit sitt liv genom att hoppa ut genom fönstret. Det är en spänd och...   Läs mer »

Kommentarer

HerrNenne
2020-03-08
Jag har så oerhört svårt att se på filmer om dagens ungdom. Blir enbart frustrerad och irriterad. Den här är till på köpet seg och tråkig väldigt länge. Jag gillar bara när de sjunger. Lyfter sig lite i slutet när nånting faktiskt händer, och när folk faktiskt visar lite känslor, även om det är banalt.