Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Scooby-Doo! WrestleMania Mystery


När Shaggy och Scooby vinner biljetter till WrestleMania, reser hela gänget i Mystery Machine till WWE City. Men när en mystisk spöklik björn dyker upp och hotar att förstöra showen måste Scooby, Shaggy, Velma, Daphne och Fred arbeta med WWE-superstjärnor för att lösa fallet.


Originaltitel Scooby-Doo! WrestleMania Mystery
Alternativ titel Scooby-Doo! The WWE Mystery
Regissör Brandon Vietti
Manus Michael Ryan (III)
Genre 2010-tal, Familjefilm, Animerad
Skådespelare Frank Welker (röst), Matthew Lillard (röst), Mary McCormack (röst), John Cena (röst), Glenn Jacobs (röst), Paul Levesque (röst), Mike 'The Miz' Mizanin (röst), Mindy Cohn (röst), Grey DeLisle (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22
Filmnummer 112676

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

dafreakish
2015-03-10
Extremt genomrutten premiss där Scooby Doo och hans gäng möter WWEs fåniga "fighters" skapar ju inte direkt entusiasm när man slår på den här filmen. Den som jobbade fram den här idéen måste ha varit fruktansvärt trött eller hög för det här är så fruktansvärt dumt och dåligt. Bör dock tilläggas att jag aldrig varit ett fan av Scooby Doo men inte ens det allra mest inbitna fanet kan ju tycka att det här är något att ha. Patetiskt ruttet, även för de allra minsta.
DrJW
2015-02-28
Blir nog en svag 3:a efter att ha sett den för andra gången....
DrJW
2014-08-05
Har lite blandade känslor angående karaktärernas mer modernare personlighet, kan förstå varför men de känns bara inte samma sak längre(de enda som har haft samma personlighet sen 1969 är Scooby och Shaggy). De enda gången då de var annorlunda i min uppväxt med serien och alla dess spin-off var A pup named Scooby Doo, men i princip alla som jag sett så hade dem den personlighet man kände igen. De var efter live action filmerna och serien från 2005-2007(?) som dem började få mer av den moderna personligheten. Gillar hur dem gör en crossover med Wrestlemania universumet, får mig att tänka på The New Scooby Doo Movies-serien. Gillar idéen, men annars så var den här ok. Den går att se, gillar man WWE Raw och Smackdown så lär man få en underhållning från den här, men för mig så var den ok.