Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Screwed


Willard är butler åt en otacksam gammal dam, Miss Crock. För att hämnas försöker han kidnappa hennes hund, men misslyckas. Hunden smiter och på något sätt tror polisen att det är Willard som är kidnappad istället.


Originaltitel Screwed
Regissör Scott Alexander, Larry Karaszewski
Manus Scott Alexander, Larry Karaszewski
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Danny DeVito, Norm Macdonald, Daniel Benzali, Elaine Stritch, Lochlyn Munro, Sherman Hemsley, Sarah Silverman, Malcolm Stewart, Helena Yea, Lorenzo Campbell, Dave Chappelle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 366
Filmnummer 6090

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Krille80
2014-11-22
Först och främst måste jag säga att det är få personer som kan få mig att skratta så mycket som Norm MacDonald och Dave Chappelle. Att få dem i samma fim borde innebära en fantastiskt kul film. Detta trodde jag när jag för några år sedan kollade in filmens trailer som är väldigt kul. Att se filmen i sin helhet är dock inte lika kul. 2+
HerrNenne
2012-08-18
Börjar helt okej, sen kommer överfallet i parken och efter det är allt skräp. Tyvärr. DeVito är rolig att se.
dudson
2012-05-30
Helt fantastisk komedi med några mästare i sjuk humor=twistad/skruvad film! störtskön 4a är givet..
JimmyChris
2011-11-15
Om jag säger så här, när jag såg början av filmen tänkte jag, kiss bajs, tråk humor när den är som sämst! ÖVERDRIVEN och OVERKLIG och KORKAD att man tänker ag orkar inte!!! Men - den var inte helt värdelös. Det blev någon slags underhållning av filmen ändå, fastän norm är en så jävla kass skådis, ser ut som han läser ett manus innantill och knappt kan hålla sig för att skratta hela tiden - ungefär som skådisarna i SNL. Men jag ger den en 2:a en stark 2:a FAKTISKT, jag gillar folket i filmen, manuset hade jag själv kunnat skriva, men det är skådisarna i filmen som gör den. Utan den hade det nog varit en pinsam 1:a.
noob
2010-12-21
Skådespeleri hittar vi inte så långt ögat når, men det hade väl varit OK för en komedi så länge den komiska talangen finns med, och vi vet sedan tidigare att de medverkande kan vara roliga. Så är dock inte fallet här. Inget riktigt material för dem att arbeta med i och med detta sjukligt dåliga manus. Har svårt för att bestämma mig för om filmen ska komma undan utan etta.
Maxter
2010-10-27
mycket underhållande rulle =)
Halofreak92swe
2009-07-05
Så sjukt rolig! Älskar den!!
StureStenhög
2008-10-26
Norm MacDonald och Dave Chappelle i en film av manusförfattarna till suveräna filmer som Man on the Moon och Ed Wood. Hur kunde det gå så fel med all denna talang inblandad? Hade jag inte vetat att Norm är rolig hade jag aldrig kunnat tro det baserat på hans insats här. Chappelles komiska talang lyser igenom i vissa scener och han lyckas locka fram några få skratt. Men på det stora hela är även han riktigt blek. Manusförfattarna visar väl prov på en del fantasi när de får ihop alla olika turer hit och dit, men när dessa turer bara blir jobbiga så är det svårt att se det som nåt positivt ändå. Det är också drygt att alla karaktärer beter sig ologiskt hela tiden. Det är inget bra sätt att skapa humor på. Enda anledningen till att jag låter denna komma undan med en tvåa är att det finns gott om komedier därute som är så dåliga att man tappar lusten att leva. Jag skulle inte riktigt placera den här i den kategorin, men det är bra nära
ilgoga
2008-05-02
Behållningen i filmen är att både Chapelle och MacDonald är så riktigt dåliga skådisar, och de gör sig inte besvär att ens försöka, vilket gör det mesta ganska komiskt, dock är manuset inte något roligt. (Kul att se Silverman lite också.)
Terran
2008-05-01
Det är synd att både Norm Macdonald och Sarah Silverman är riktigt usla skådisar då dem faktiskt är ganska roliga egentligen. Det hade iofs inte lyckats bli mer än en tvåa ändå...riktigt kass och inte det minsta kul.