Secret Obsession
Jennifer har varit med om bilolycka och tappat minnet. När hon skrivs ut från sjukhuset så får hennes make Russell göra allt han kan för att hjälpa henne att börja minnas, men med tiden börjar Jennifer inse att allt inte verkar stå rätt till.

Originaltitel | Secret Obsession |
Regissör | Peter Sullivan (II) |
Manus | Peter Sullivan (II), Kraig Wenman |
Genre | Drama, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Brenda Song, Mike Vogel, Dennis Haysbert, Ashley Scott, Paul Sloan, Daniel Booko, Scott Peat, Blair Hickey, Michael Patrick McGill, Casey Leach, Jim Hanna, Ciarra Carter, Eric Etebari, Kati Salowsky, Jennifer Peo, Joyce Greenleaf |
Men jösses vad platt och förutsägbar. Idén är det väl inget fel på men jösses vad amatörmässigt det är.
Nej nej nej nej nej. Nej, säger jag.
Duger som underhållning.
Typ allt var nog dåligt med den här.
Bedrövlig film från idé till genomförande. Hiskeliga skådespelarinsatser och ett manus där jag listade ut allt efter första sekunden. Katastrof rakt igenom.
Rätt så bra tycker jag. Förutsägbar är den ju, men hur många filmer är inte det nuförtiden? 3,5.
Väldigt förutsägbar. Trist att se Dennis Haysbert i detta.
Starkys kommentar säger det mesta. Lövtunn story, idiotiska karaktärer och ett mycket orealistiskt polisarbete. Skrattretande dåligt.
Brenda Song måste vara den mest överspelande skådis jag sett på länge. Film i Harlekinbokanda utan tantsnusk.
Platt och förutsägbar med en del luckor.