Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Skolflickors hemligheter


Filmen består av fem episoder som binds samman av en läkare och en präst som högtidligt diskuterar den kvinnliga sexualiteten mellan varven.


Originaltitel Was Schulmädchen verschweigen
Alternativ titel What Schoolgirls Don't Tell, Secrets of Sweet Sixteen
Regissör Ernst Hofbauer
Manus Erich Tomek
Genre 70-tal, Drama
Skådespelare Sascha Hehn, Claudia Fielers, Elisabeth Volkmann, Maja Hoppe, Marie Ekorre, Marie-Luise Lusewitz, Sonja Jeanine, Ulrike Butz, Waltraud Schaffler, Christina Lindberg, Marina Blümel, Monika Hagen, Christine von Stratowa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22
Filmnummer 58700

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2013-03-19
Tvära kast i detta bisarra mischmasch, med korta historier som går in i varandra utan tydliga inledningar och slut. Pedofiler och våldtäktsmän trängs med kvinnligt nakenspa och byhålebuskis - och så jungfruoffrande djävulsdyrkare och wrestlerslagsmål på det. Ibland är det faktiskt riktigt bra, ibland är det inte fullt så bra. Alls. Helhetsintrycket är mest snurrigt. (7+/15)
Dele
2012-09-02
En riktig skitfilm vars genomgående förkastligt idiotiska och ytliga lustspels-manus inte fyller någon som helst annan funktion än att gubbsjukt visa upp en massa nakna unga kvinnor. Förutom den manliga sexfixerade normen (som man hånas om man avviker ifrån) och alla pilska flickor (avklädda lika ofta som påklädda) så finns en satansdyrkande sekt också, som naturligtvis behöver nakna jungfrur på sitt altare. Så har man vävt in lite människohandel också... Bra jobbat!