Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Seeking a Friend for the End of the World


När en asteroid närmar sig jorden blir en man ensam efter att hans hustru flytt i panik. Han bestämmer sig för att ge sig ut på en resa för att leta rätt på flickvännen sedan tiden på high school. Men han får sällskap av en granne som oväntat sätter käppar i hjulet för hans plan...


Originaltitel Seeking a Friend for the End of the World
Regissör Lorene Scafaria
Manus Lorene Scafaria
Genre Drama, Komedi, Romantik, Science Fiction, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Steve Carell, Keira Knightley, Adam Brody, Connie Britton, Rob Corddry, Melanie Lynskey, William Petersen, Derek Luke, Patton Oswalt, Martin Sheen, T J Miller, Gillian Jacobs, Mark Moses, Bob Stephenson, Tonita Castro
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1726
Filmnummer 96121

Recensioner

Skapad 2019-11-20 av rikirock
När en asteroid närmar sig jorden blir en man ensam efter att hans hustru flytt i panik. Han bestämmer sig för att ge sig ut på en resa för att leta rätt på flickvännen sedan tiden på high s...   Läs mer »

Kommentarer


Roswall
2017-08-02
I långa perioder är det pinsamt dåligt. Står inte ut med Knightley i denna.
asasae
2017-04-23
Sevärd och fin! Plötsligt spelar ålder och annat mindre roll, för i slutänden är kärleken mellan två det vackraste och finaste vi har! ❤️
EvilNed
2017-04-08
Inget speciellt. Indiehumor. Speciell backdrop. Men relationerna är inte så verkliga. Nathalie Portman spelar den där tokiga tjejen alla killar dreglat efter sedan Eternal Sunshine slog igenom, vilket är lite irriterande. Jag fattar inte heller varför jag ska lägga något värde i en relation så kort som denna är. Vem som helst kan bli nykär på 2 veckor...
Starkbröl
2017-04-02
Gullig och rolig! Med en backdrop som tvingar fram beslut. Carells stenansikte kommer till sin rätt och Keira är inte heller dålig.
Boondock_saint
2017-01-25
Oväntat rolig och med fint djup, det enda minuset jag ser är att vi inte riktigt får se varför manic pixie girl fattar tycker för honom.
badpanda1606
2017-01-22
Tragisk film som på många sätt är oerhört tänkvärd
dafreakish
2016-12-20
Efter en omtitt av den här filmen måste jag helt revidera mitt helt absurda omdöme jag gjort tidigare. Ja, Knightley och Carell är bra och filmen har poänger. Men vad jag tidigare inte insåg är djupet som filmen besitter. Det är en kärleksrelation som växer fram utifrån omkringliggande faktorer vilket gör det trovärdigt. Det är en film som är extremt långt ifrån tråkig. Mycket humor, galna karaktärer. Nej Mattias, nu får du skärpa dig. Det här är en underskattad film som kanske just kräver en omtitt.
supermancover
2016-12-11
Trög och ganska intetsägande trots att jag gillar Carell i rollen. Hade hoppats på lite bättre plot eller något som hade grabbat tag i mig men blir dessvärre inte speciellt engagerad.
Starlette
2016-10-13
Deppig. Och tyvärr är Knightley och Carrell ett ganska omaka, icke-trovärdigt par. Ljummen rakt igenom, utan varken toppar eller dalar. De sista sekunderna av filmen är dock fina. Det bästa i filmen är hunden.
emilype
2016-09-03
Denna film hade jag missat... Jag gillade den... framförallt själva storyn... känns nära på något sätt... de gör en trovärdig skildring av hur en sådan "kris" skulle kunna se ut... filmen lämnar en väldigt obehaglig men också fin känsla efter sig... Men jag är, liksom fler här ser jag, lite besviken på "bristen på kemi" mellan Knightley och Carell... alla "kärleksscener" mellan dem kändes extremt aviga. Vet knappt om jag någonsin upplevt det så avigt mellan två skådespelare innan?! Hmm... synd... Men ändå, en sevärd film. Obehaglig men ändå sevärd. Mitt betyg: 5 av 10.
Visa äldre kommentarer »