Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Sekten


En ung kvinna och en privatdetektiv måste gömma sig och hennes sexårige son som jagas av en sekt ledd av en kvinna som är övertygad om att pojken är antikrist.


Originaltitel The Servants of Twilight
Regissör Jeffrey Obrow
Manus Jeffrey Obrow, Stephen Carpenter
Genre Skräck, Thriller, 90-tal
Skådespelare Richard Bradford, Belinda Bauer, Jack Kehoe, Bruce Greenwood, Grace Zabriskie, Jarrett Lennon, Carel Struycken, Kelli Maroney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 127
Filmnummer 6971

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Bumbi78
2015-06-23
Koontz eller ej, detta är ett sunkigt hantverk om en tokig sekt som jagar antikrist som tydligen tagit formen av en till synes cancerogen unge. Det tidiga 90-talets intåg i rysargenren förde inte med sig mycket gott och här har vi ett exempel på det. Storyn håller ändå ihop sig hjälpligt, så en 2:a får den.

2012-05-16
Koontz tenderar att ta bra idéer och sedan skriva samma bok om och om igen baserat på dem. Sedan dyker det upp filmmakare som tar bort större delen av den goda idén och följaktligen står där med samma gamla smörja. Den här filmen är inget undantag.
janne
2006-06-28
Jag gillar nog boken bättre än den här filmen, fast det var ett tag sedan jag såg filmen.Kanske borde jag se den igen och se om mitt omdöme om filmen blir bättre.
Charon
2006-01-25
Koontz böcker gör sig inte riktigt på film. Det går inte att bygga upp den spänning som Koontz skapar i sina böcker på film... tyvärr.
W.Andersson
2005-06-20
äsch... Taskigt hantverk och en medioker story...
märel
2004-07-24
Jag hatar koontz bara för att han är så duktig på att skriva, går inte att lägga ifrån sig böckerna (; Den får en trea, bara för att det är tanken som räknas.
Nemralis
2004-05-10
Läste boken i litteraturkursen i höst, så det vore rätt skoj att se filmen...
NoWireHangers
2002-07-29
slutet gör detta till en svag istället för en medelstark trepoängare.