2.6

Selena

Baserad på en sann berättelse om den mexikansk-amerikanska sångerskan Selena Quintanilla, som genom hårt arbete och uppmuntran från sin far blev en stor idol med sin speciella musik. Hon mördades av ordföranden för sin fan club.

Originaltitel Selena
Regissör Gregory Nava
Manus Gregory Nava
Genre Drama, 90-tal, Biografi
Skådespelare Jennifer Lopez, Edward James Olmos, Jon Seda, Jacob Vargas, Jackie Guerra, Constance Marie, Alex Meneses

Barneyk
2019-07-01
Känns bitvis väldigt levande och naturligt äkta på något sätt, men många saker blir också krystade och känns inte alls trovärdiga. Jag tycker det tragiska slutet borde byggts upp bättre på något sätt. Men ganska stark tvåa.
LuxLisbon2
2014-08-27
Ett måste om man bor i Texas!
LuxLisbon2
2014-08-26
Spoiler i beskrivningen wth
Dutch
2013-04-30
http://www.youtube.com/watch?v=RL8webEvTcw , Tony Joe White gör en riktigt bra tribute-låt till henne. Verkade vara en fantastisk artist, men filmen är tyvärr inte så bra även om JLo är härlig.
Sabo153
2011-07-26
4 för att Selena var en av mina största idoler när jag växte upp <3 Skådespeleriet drog ner lite men dok helt okej
emmavictoria
2010-09-19
Tyckte att filmen var beundransvärd. Äkta. Jennifer Lopez gör en av sina bästa roller!
O´Reilly
2010-05-29
Mycket tragisk berättelse men blev inte särskilt lyckad som film.
JWolff
2010-01-14
Minns inte så mycket av den, bara att jag inte sett Lopez göra en bättre roll.
Lovegain
2009-10-29
Måttligt intresserande. Det halvtaskiga skådespeleriet och det tråkiga berättandet gjorde att jag inte orkade med riktigt hela filmen.
Arensberg
2009-03-09