Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Seoul Searching


En komedi som utspelar på 80-talet om en grupp utlandsfödda koreanska tonåringar som träffas på ett Seoul-sommarläger för att lära sig mer om deras fosterland.


Originaltitel Seoul Searching
Regissör Benson Lee
Manus Benson Lee
Genre 2010-tal, Komedi, Drama
Skådespelare Justin Chon, Jessika Van, Cha In-pyo, Crystal Kay, Teo Yoo, Esteban Ahn, Kang Byul, Albert Kong, Han Heejun, Rosalina Leigh, Sue Son, Park Ji-a
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12
Filmnummer 114607

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sajmlajm
2021-12-12
Aldrig har en film i den här genren (teen-romcom) pendlat mellan ett djup och klyschor som den här filmen gör. Den är stundtals magisk samtidigt som den stundtals tappar oerhört mycket. För mig pendlar filmen mellan en 3:a och en 4:a men på grund av att den blir lite väl nära Hollywood under sina stunder så blir det en 3:a.
HerrNenne
2019-01-02
Rätt larvig och irriterande stereotyper. När den dippar ner i lite seriositet så är det okej, men ibland plumsar den för djupt där också.
StureStenhög
2018-10-21
Upplägget är lite intressant, men tyvärr blir det inget annat än en vanlig halvtaskig tonårskomedi av det. Karaktärerna är stereotypa och irriterande, och när de väl försöker göra dem lite mer mångbottnade, så känns det bara påklistrat. Någon riktigt 80-tals-känsla blir det inte heller
KyLLo
2017-12-27
Den börjar som en ganska typisk amerikansk lägerfilm, men med skillnaden att ungdomarna är från olika delar av världen. Sedan övergår den mer i ett sentimentalt drama om att finna sina rötter.