Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Serbian Scars


En serbisk soldat beger sig till USA för att finna sin bror som kan hjälpa deras döende far. Vad han inte vet är att en terrorist är ute efter honom och hans pappa i jakt på ett biokemiskt vapen.


Originaltitel Serbian Scars
Regissör Brent Huff
Manus Gary M Lumpp, Vladimir Rajcic
Genre 2000-tal, Action
Skådespelare Michael Madsen, Mark Dacascos, Claudia Christian, Jack Dimich, Joe Estevez, Brent Huff, Vladimir Rajcic, Steve Agnew, Bojana Brankovic, Jana Milic, Biljana Misic, Tijana Plemic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 69881

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Totenkopf
2014-06-29
Ganska usel film och Madsens karriär måste verkligen vara i fritt fall.
jonbo
2010-06-30
Ok, det är inte bra. Men Madsen har gjort såå mycket sämre skit på sistone och här får vi ju se honom leka tidningsleken.
dudson
2010-03-28
Ucch vilken Sunkig film..=( Mest en massa Kassa skådisar(Förutom Madsen) Annars är det Brödra temat som många andra filmer som är själva poängen med filmen enligt regissören..Och såklart hur mkt Vemod som helt och liknande deprimerande musik till..Kasst var ordet för filmen....
Dagerman
2010-03-14
En serbisk lågbudgetfilm av guds nåde, där bl a Michael Madsen gör en parodi på sig själv från "Reservoir Dogs" och en av karaktärerna heter Dr Zlatan.
Christofer
2010-03-11
Haha, Michael Madsen fortsätter att harva runt i B-filmsträsket, där han iofs hör hemma. Bäst var ju när de sköt med raketgeväret och där det tog ett par sekunder innan killen reagerade på "smällen" som blev bakom honom, eller när man kastade en handgranat och där skurkens hantlangare också hade fördröjd reaktion på "smällen" (läs: färgat ljus med lite maskinrök som effekt). Annars var det ju inte heller dumt när en person lyckades ducka för ett oväntat pistolskott från typ 5 meters håll :o)
FilmJoey
2009-07-16
Släpps i svensk utgåva av Njutafilms hösten 2009!