2.2

Serving Sara

En skilsmässoadvokat övertalas av Sara att följa med henne till hennes man i Texas för att göra upp om skilsmässa. Resan blir inte lätt för advokaten...

Originaltitel Serving Sara
Regissör Reginald Hudlin
Manus David Ronn, Jay Scherick
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Elizabeth Hurley, Matthew Perry, Bruce Campbell, Cedric the Entertainer, Vincent Pastore, Amy Adams, Terry Crews, Jerry Stiller, Marshall Bell

Bokföringsprogrammet Mineko

2014-10-26
Såg den för att rolige Matthew Perry var med. Första 55 min ligger på 2- i betyg men i och med scenen med den impotente tjuren så ökar farten och komiken de sista 35 minuterna och betyget landar på 2+.
badpanda1606
2014-01-09
Den har sina stunder men utan hurleys och perrys kemi så hade det knappt nått en två. Jag tror jag är lite för generös med trean men är nog i min diskreta crush på Hurley som talar
precineadd
2013-12-06
en död film
Robkiller
2013-03-16
Oväntat underhållande även om temat är rätt så dumt... Liz Hurley och Bruce Campbell är ju alltid kul att se, Matt Perry är lika värdelös som vanligt... några scener fungerar rätt så bra och även om regissören verkar vilja få in så många scener med kor som möjligt... så blir det i slutändan helt ok.
Silvaa
2012-06-26
Jag blev positivt överraskad av den här filmen. Hade inga större förväntningar men jag drogs verkligen med och det hände mycket hela tiden så det blev aldrig tråkigt. Den var och snuddade på en fyra faktiskt!
Litsne
2011-09-18
Bara dålig. Inte på något speciellt sätt, utan bara dålig.
tomatburgare
2010-06-14
så går ännu en fredagskväll från våra liv och kommer aldrig åter.
Fermis
2010-06-11
rätt underhållande ändå, även fast storyn var ganska tunn och skådespelet inte det bästa. Perry karaktär påminner för mkt om hans roll i Vänner som blir tämligen plågsamt, Liz hurley spelar inget vidare, låter de däremot passera på grund av att hon är så snygg! :)=
fari
2010-06-09
Han är rolig han Chandler...
booby
2010-01-17
Inga lysande skådespelar-insatser men filmen i stort blir godkänd för att den är lite spännande och halvskön rätt igenom. Svag 3a.