2.4
2.4
Set It Up
Två unga assistenter i New York City inser att de kan göra sina liv lättare genom att föra samman sina chefer på en dejt.
Originaltitel | Set It Up |
Regissör | Claire Scanlon |
Manus | Katie Silberman |
Genre | Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu, Taye Diggs, Joan Smalls, Meredith Hagner, Pete Davidson, Jon Rudnitsky, Tituss Burgess, Jake Robinson, Aaron Costa Ganis, Paulie Deo Jr, Noah Robbins, Madison Arnold |
Tråkigt och oinspirerat. Idén kunde vara lite underhållande men den manliga huvudrollen är så oempatisk att man önskar att den kvinnliga huvudrollen ska skippa honom fullständigt.
jag har inte tröttnat på Pete Davidson än, så det var alldeles för lite av honom.
Jag tycker faktiskt delar av den är riktigt rolig. Men jag gillar liksom inte "killen" och jag är så trött på "doucheig kille träffar tjej, lär sig att han är en snäll kille egentligen" att jag storknar. Och pratet om salamandrar och grottmän är ännu tröttsammare. Det är synd, för jag tycker filmen är riktigt charmig när den fokuserar på dom olika vänskapsbanden som finns, men när det kommer till romansen så blir det bara trist och jag känner ingen kemi. Jag gillar även hur vi bara får se chefernas relation utifrån huvudpersonernas perspektiv. Men det landar ändå på en slätstruken tvåa som helhet, hade velat se mer av vännerna runtomkring, paret som gifter sig är charmigt och har en fin relation, Titus Andromedon är fantastisk, Pete Davidson är också bra och jätterolig. Men romansen som ändå är huvudfokus i filmen är på sin höjd meh. Synd.
Galen och rolig film! Rekommenderas!
Förutsägbar, men rolig
Några få småskratt i övrigt är detta bara trist.
Jag tyckte denna var förvånansvärt rolig.
Förutsägbar, gillar inte killen, känns inte alltid helt sympatisk.
Otroligt förutsebar
Jag gillade den. Var som en klassisk rom-kom samtidigt som den hade mer moderna element. Var lite småmysig helt enkelt. Stabil 3a.