Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Sex and the City 2


Två år har gått sedan Carrie Bradshaw gifte sig med sina drömmars man Mr. Big, men hon börjar bli orolig att deras förhållande håller på att tappa stinget. Även Charlotte och Miranda går igenom andra typer av livskriser, relaterat till familjesituation och yrkesliv. När Samantha blir erbjuden en exklusiv resa till Abu Dhabi tillsammans med sina tre väninnor bestämmer de sig för att åka.


Originaltitel Sex and the City 2
Regissör Michael Patrick King
Manus Michael Patrick King
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, John Corbett, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson, Mario Cantone, Alice Eve, Noah Mills, Megan Boone, Max Ryan, Raza Jaffrey, Omid Djalili, Art Malik
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4412
Filmnummer 81213

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av
140 minuter är det första jag ser när jag kollar upp filmen på filmtipset, det sitter som ett hammarslag rakt i huvudet. Det tog mig en hel dag att ta mig igenom den. Förväntningarna ökar inte ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av osaka
Tjejerna är tillbaka! Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis), Samantha Jones (Kim Cattrall) och Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) stoltserar åter i de mest överdådiga k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Samajra
Carrie Bradshaw har äntligen gift sig med sin Mr Big, Miranda är lycklig med sitt jobb, sin man och sitt barn, Charlotte är nöjd med att äntligen få ha en familj och Samantha känner sig yngre o...   Läs mer »

Kommentarer


picklessmulan
2020-07-31
Ingen Höjdare! Men sett bra mycket sämre filmer. Får bli en 2a
Rai
2018-03-08
Jag hatar filmen! Jag hatar Tv-serien! Jag hata skådespelerskorna! Speciellt Sarah Jessica Parker!!!
kanemura
2015-10-18
De vänstervridna värderingarna i kommentarerna här under gör att jag nästan vill tvinga mig att gilla den! Dock var det inte alls i min smak, och eftersom jag inte sett ett enda avsnitt av serien så kunde jag inte riktigt känna med karaktärerna. Att de är amerikaner och har pengar gör mig bara glad, däremot!
F-M-J
2015-04-18
Sex and the city är lite av en prototyp av det moderna emperiets förfall. Konsumtion, överväldigad lyx och tvivelaktig människosyn kladdas samman i en film där en polerad yta och kändiskåthet slår undan andra tänkbara föreställningar om livet. Det är som att vara tillbaka i sexans klass igen, där skvaller och egon trampas med varandra i hopp om att överleva det kalla, kraga och framförallt utseende fixerande klimatet. Visst är det välproducerat och påkostat, men samtidigt är detta som en förlängd arm in i dumhetens fåfänga och därav kan jag inte ge filmen godkänt.
Körsbär
2014-06-15
Känns som en reklamfilm för dubai ibörjan, för att sedan inte hända någonting. O brist på fantasi så tar man in en karaktär som varit med tidigare o sedan bara flyr han scenen. Skumt o underligt. Överlag så blev det en jaha upplevelse då filmen var slut. Dock en smula bättre än vad jag hade förväntat mig.
sparriskrigarn
2014-05-22
Obegripligt dålig. Fördomsfull, rasistisk och ytlig. Det är omöjligt att få sympati för Carrie, och det hela handlar bara om fyra rika, bortskämda medelålders kärringar som av någon anledning tycker sig förtjäna ännu mer överdådig lyx. Buskis. Och då gillar jag ändå serien mycket.
Murvel48
2014-01-05
Den enda filmen hittills där jag tittat på reklamen och snabbspolat filmen...
Commandante
2013-09-08
Den här filmen är som en majskrok. En enda stor smaklös puff som visar hur innehållslös den är så fort man börjar konsumera den. Vidrig glamourisering av motbjudande överklassmänniskor.
Rehn108
2013-07-29
I alla fall bättre än det första sömnpillret till film.
eraserheead
2013-06-30
FAN vilken jävla fördomsfull skitfilm! "Se hur de hemska araberna förtrycker sin kvinnliga befolkning och se hur FRIA vi amerikanska kvinnor är i jämförelse" Den här filmen får mig att vilja spy!
Visa äldre kommentarer »