Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Sexig som synden


En journalist för en sliskig kvällstidning försöker skriva ett avslöjande reportage om en kvinnlig psykolog. För att komma henne nära börjar han besöka henne som patient, men för att inte avslöja något låtsas han vara sin granne, med alla de äktenskapliga problem han har. Problemen hopar sig dock snabbt när förälskelse uppstår...


Originaltitel Sex and the Single Girl
Regissör Richard Quine
Manus Joseph Heller, Joseph Hoffman, David R Schwartz
Genre 60-tal, Komedi, Romantik
Skådespelare Lauren Bacall, Tony Curtis, Mel Ferrer, Henry Fonda, Natalie Wood, Edward Everett Horton, Fran Jeffries, Otto Kruger, Howard St John, Barbara Bouchet, Leslie Parrish
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44
Filmnummer 32221

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sirkurt
2012-12-06
Brukar inte gilla såna här filmer och varken handling eller karaktärer var egentligen inte särskilt spännande men jag tyckte ändå om den på något sätt antagligen på grund av skådespelarna som förde denna kanske inte så roliga men ändå trevliga film framåt även fast det spårade ur lite väl mycket på slutet.
LuxLisbon2
2010-11-03
En stark trea! Intressant att läsa på om boken av Helen Gurley Brown som filmen tar ett väldigt lätt avstamp i. Rolig både som tidsdokument och som lättsam underhållning. Varför se på moderna romatiska komedier när man kan se en från 1964 med tillhörande mode o skådisar som Lauren Bacall?! O Natalie Wood är med!
jingoo
2010-08-02
Ofta väldigt larvig men också extremt charmig och jag skrattade högt flera gånger. Dialogen mellan Curtis & Wood är mycket bra och den är i allmänhet väldigt snärtig. Alla spelar över, men det här är screwball. Mycket bra, väldigt lättsam film. Natalie Wood är charmerande: ena stunden allvarlig, nästa ett virrvarr av flamsighet.
snowden
2009-09-07
Gääääsp. Men Lauren Bacall ftw.
Floop
2009-05-25
Gillade Rudy (Mel Ferrer) bäst! Natalie Wood spelade över rejält. Tony Curtis var inte särskilt charmig... Och det var för lite fokus på Henry Fonda och Lauren Bacall.
MaraJade
2007-03-18
Kul att se Fonda och Bacall som ett gift par med vissa äktenskapliga problem. Faktum är att jag hade hellre sett en film med dem i fokus istället för Curtis och Wood.
Bomkia
2007-02-15
Underhållande komedi som dock har vissa sega partier. 3+