Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.2
av 5

Shadows in Paradise


Två år efter att han plötsligt försvunnit under ett räddningsuppdrag i mellanöstern, dyker Max Foresters fästmö och tidigare gruppmedlem Sasha upp från intet och rör sig fritt bland Al-Qaeda medlemmar. Maxs före detta kapten informerar honom att de skickar in hans tidigare specialstyrka, Shadow Company för att ta hans fästmö och Sasha tillbaka och ställa dem inför krigsrätt, för förräderi, eller värre.


Originaltitel Shadows in Paradise
Regissör J Stephen Maunder
Manus J Stephen Maunder
Genre Action, 2010-tal
Skådespelare Tom Sizemore, Mark Dacascos, Armand Assante, Sofya Skya, Bruce Boxleitner, Danny Trejo, Steven Bauer, Jonathon Freeman, Vernon Wells, Andrew Divoff, Damone Williams
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6
Filmnummer 73473

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2011-11-20
Rollistan kan göra en våt, men allt annat är som en sunkig 90-tals c-action, och så ska det väl inte vara numera. Eller så har jag mognat.
Robkiller
2011-07-02
Kul att se Mark Dacascos igen... sen var det roliga slut. Den är väldigt lågbudget med regi, manus och dialog som är förskräckligt dåliga. Skådespelarna är helt ok med en hel del kända B-skådisar från 90-talet men de har ingenting att jobba med. Fanns väl egentligen ingenting här som var sevärt.