1.2
1.2
Shadows in Paradise
Två år efter att han plötsligt försvunnit under ett räddningsuppdrag i mellanöstern, dyker Max Foresters fästmö och tidigare gruppmedlem Sasha upp från intet och rör sig fritt bland Al-Qaeda medlemmar. Maxs före detta kapten informerar honom att de skickar in hans tidigare specialstyrka, Shadow Company för att ta hans fästmö och Sasha tillbaka och ställa dem inför krigsrätt, för förräderi, eller värre.

Originaltitel | Shadows in Paradise |
Regissör | J Stephen Maunder |
Manus | J Stephen Maunder |
Genre | Action, 2010-tal |
Skådespelare | Tom Sizemore, Mark Dacascos, Armand Assante, Sofya Skya, Bruce Boxleitner, Danny Trejo, Steven Bauer, Jonathon Freeman, Vernon Wells, Andrew Divoff, Damone Williams |
Rollistan kan göra en våt, men allt annat är som en sunkig 90-tals c-action, och så ska det väl inte vara numera. Eller så har jag mognat.
Kul att se Mark Dacascos igen... sen var det roliga slut. Den är väldigt lågbudget med regi, manus och dialog som är förskräckligt dåliga. Skådespelarna är helt ok med en hel del kända B-skådisar från 90-talet men de har ingenting att jobba med. Fanns väl egentligen ingenting här som var sevärt.