Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Sharknado 3: Oh Hell No!


Det är nu Washingtons tur att bli terroriserade av en tornado med hajar och återigen måste April och Fin försöka stoppa allting.


Originaltitel Sharknado 3: Oh Hell No!
Alternativ titel Sharknado III
Regissör Anthony C Ferrante
Manus Thunder Levin
Genre Äventyr, Komedi, Action, Science Fiction, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Bo Derek, David Hasselhoff, Tara Reid, Michael Winslow, Frankie Muniz, Lou Ferrigno, Ian Ziering, Kim Richards, Chris Jericho, Ryan Newman, Ne-Yo, Cassandra Scerbo, Mark Cuban, Mark McGrath, Melvin Gregg, Matt Lauer, Jack Griffo, Ann Coulter, Blair Fowler
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 195

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

StureStenhög
2018-04-08
Återigen bekräftas tesen att alla filmserier förr eller senare hamnar i rymden. Den här filmen lider dock av att den i vanlig uppföljarstil känner att den måste höja insatserna och dra allting lite längre, man tappar bort den simpla dumroliga idé som gjorde första filmen till ett fenomen. Å andra sidan finns det nog inte direkt några genidrag som man kan göra med de här uppföljarna, de får bara försöka hålla underhållningsvärdet uppe, och det lyckas de ändå hyfsat med. Att de sedan samlar på sig så många avdankade skådespelare och desperata kändisar som de bara kan få tag i gör att det här alltmer känns som vår tids Airport-filmer eller Cannonball Run-filmer. Att David Hasselhoff dyker upp här är fullt logiskt. Jag har iaf inget emot att fortsätta kolla på de här filmerna, så jag antar att de fyller sin funktion
Filmfantast86
2017-10-31
kass
dudson
2017-06-10
Heehe Störd film. Skoj se gamla hjältar som Hassehoff. Han såg ju nästan döende ut. Satans gammal gubbtjuv. Och Lorenzo Lamas. I en liten bi roll. Har alldrig gillat Ian Ziering men han passar som nån slags stel anti hjälte i dessa flippade filmer. Det bästa är mot slutet. Haj tornado och rymd äventyr. Så jävla sjukt🤣
Tatty
2016-12-31
Gud vad överdriven filmen var fast lite kul kunde den vara. Slutet var så dålig så att jag suckade.
Gooran
2016-10-23
Satte 1:or på de två första filmerna eftersom, tja... Det är riktigt dåliga filmer, om än med ett visst underhållningsvärde, som blev större med den andra filmen. Här i den tredje har allt skruvats ytterligare några varv och jag blir faktiskt lite osäker på hur jag ska betygsätta det här. Allting är dummare, mer ologiskt och överdrivet och vi har hajar i rymden, samt Hasselhoff! Och jag blir mer underhållen än någonsin av tornado-hajarna. Så, jag antar att det återigen får bli en 1:a i betyg, dock med en guldstjärna i kanten.
Bumbi78
2016-06-30
Urflippad och mer komedi än de tidigare. Men det finns fortfarande en naiv charm i dessa dumheter och visst har Sharknado blivit the Asylums flaggskepp. Lite högre budget i nr 3 vilket inte nödvändigtvis betyder så mycket.
dafreakish
2016-06-02
Det är sällan man får se en sci-fi fylld med korrekt vetenskaplig förankring. Är denna andra uppföljare i Sharknado-serien ett undantag? Skulle inte tro det va. Om de första två filmerna var sinnessjukt urspårade så når den här sällan skådade nivåer. Även om jag hatar filmen med varje liten cell i kroppen så har man ändå valt en ganska "smart" väg. Man inser äntligen hur man ska göra en uppföljare på en absurd skitfilm. Man drar det tusen varv extra. Kryddar sedan det med vansinnigt uselt manus fylld med oneliners och hoppande story så osannolik att det nästan blir underhållande samt drar in David Hasselhoff. Äntligen blev Sharknado lite kul. Men trots detta, jävlar vad dåligt det är.
Dele
2016-05-13
Här spårar det ur ytterligare, och vissa scener är verkligen det mest utflippade jag har sett. Humorn (som gjorde att tvåan kom undan med sin dumhet) lyckas även rädda denna från det lägsta betyget, men det är med en hajsmån. Det börjar bli tjatigt nu.
Krille80
2016-03-29
De två föregående filmerna har fått dåliga betyg från mig men jag har samtidigt delat ut dem med ett leende, mycket kärlek och en vetskap att de ändå gett mig någon slags underhållning. Denna gång är handlingen dummare, löjligare och med skådespelarinsatser värre än någonsin så leendet och kärleken är lite mindre. Men som med allting annat som är dåligt för mig så kommer jag återvända för ytterligare en bit när 4:an kommer.
Murvel48
2016-02-18
De två första var ok men nu blev det lite väl löjligt. Jag längtar inte efter fyran precis...