Fåret Shaun Filmen: Farmageddon

Mystiska ljus över det stilla Mossingham kungör ankomsten av en besynnerlig besökare ifrån yttre rymden… När den intergalaktiska besökaren – en busig men bedårande utomjording vid namn LU-LA – kraschlandar nära bondgården Mossy Bottom, ser Shaun snart tillfälle för lite utomjordiskt skoj och äventyr, och påbörjar uppdraget att föra LU-LA tillbaka hem igen.

Originaltitel A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Regissör Will Becher, Richard Phelan
Manus Jon Brown
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, Fantasy
Skådespelare Justin Fletcher (röst), John Sparkes (röst), Kate Harbour (röst), Amalia Vitale (röst), Chris Morrell (röst), Richard Webber (röst), Simon Greenall (röst), Emma Tate (röst), Andy Nyman (röst)

Sheepy
2023-03-08
Poänglös uppföljare som helt saknar charmen från den första filmen. För mig blir det mest högljutt/tradigt och att dessutom slänga in en utomjording som centralt fokus är ett ultimat bevis på att man är helt bankrutt på idéer.
StureStenhög
2022-10-10
Första filmen hade onekligen sin charm, men den här var tyvärr mest bara trist. Upplägget är för dåligt redan från början. När man introducerar en alien i handlingen, så ger man sig själv automatiskt ett frikort till att slänga in allt crazy man kan komma på, och det är inte riktigt ett recept för kreativitet. Speciellt fantasifullt blir det inte heller, och det blir mest bara en massa trött slapstick och slappa utomjordings-klichéer som aldrig behöver motiveras av det här
Dream
2021-12-28
Den är faktiskt skit rolig till både vuxen som barn, tycker man om "Mr. Bean och Wallace & Gromit" så är Fåret Shaun precis lika bra, då det är lite av samma typ av roliga ljud, exemplariskt minspel samt skojiga äventyr bakom som är själva grejen även till denna succé. En annan positiv sak är avkopplingen då man slipper stress, skrikande och konstant tjat för en gångs skull! Det är faktiskt väldigt skönt ibland. Den här är också bättre än den första långfilmen. Hehe nu ser jag fram emot en tredje långfilm om man kan önska blir en crossover till den tecknande (Mr.Bean) hade garanterat blivit ännu en bio succé. :)
2021-07-13
Haha, min mamma älskar det här, men jag är nog mer tveksam...
Gordyal
2020-11-15
Underbara animationer, fyndig "exteriör och interiör" samt fiffiga referenser är den huvudsakliga behållningen med denna film - och roligt är det. Definitivt i paritet med den första filmen. (9-/15)
Ful_fisk
2020-08-17
Gullig och fin film. Inget storverk, men väldigt söt alien!
myslas
2020-08-16
Precis som första filmen är det kul underhållning för stunden, kanske lite bättre den här gången till och med.
abnormal
2020-03-11
Mysig och småkul.
haajen
2020-02-16
Fortfarande kul att se och mycket att skratta åt men hjärtat är inte riktigt med i filmen den här gången.
KimEkberg
2020-01-06
trevligt med en film utan dialog. Otrevligt tempo. Trevligt med den omsorgsfulla animationen. Otrevligt med den hiskliga RixFm-musiken som kommer då och då, och är allt annat än känslig. Störigt med referenshumorn som inte söker sig bort från den absoluta kanon, och genomsyrar varje litet muslipaket. Tror de vuxna i bion har nog med att ta in bildflödet som det är.