Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.9
av 5

Sherlock - A Scandal in Belgravia


Den brittiska regeringen konsulterar Sherlock för att konfiskera något av värde som finns i en mystisk kvinnas ägo.


Originaltitel Sherlock - A Scandal in Belgravia
Regissör Paul McGuigan
Manus Steven Moffat
Genre Drama, Komedi, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss, Lara Pulver, Una Stubbs, Rupert Graves, Louise Brealey, Oona Chaplin, Andrew Scott, Danny Webb, Andrew Havill, Todd Boyce, Rosalind Halstead, Nathan Harmer, Darrell Las Quevas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2435
Filmnummer 95101

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2020-05-12
Det finns en del riktigt bra grejer här. Det mesta är dock sämre än man förväntat sig, och hastat. En sån här karaktär hade behövts smyga i kanterna tidigare och påverka, för att man ska bry sig riktigt. Känns som s löseri.
wasteoftime
2018-02-12
Det här är en röra. På många sätt. Vissa delar är väldigt bra, vissa delar är horribla. Det hade varit en tvåa, innan epilogen hände. Det känns lite för stressat ärligt talat. Den här filmen hade nog gjort sig bättre som en längre story arc. För det finns en intressant spänning mellan Sherlock och Adler. Men vips pannkaka är det slut, fast ändå inte. Och det är liksom bara irriterande. Slutet till trots och vissa andra tillkortakommanden får den 0,0 på SH-skalan.
goeran
2017-12-26
Vilken fruktansvärd smörja! Den värsta filmatisering av Sherlock Holmes som jag någonsin har sett.
dafreakish
2017-01-13
Välskrivet, extremt välspelat, fyndigt och väldigt brittiskt. A Scandal In Belgravia är utan tvekan den bästa filmen än så länge (av de fyra första) i den utmärka Sherlock-serien. Invecklat på så många nivåer att det nästan slår över i absurt, men filmen håller sig på den rätta sidan. Stabil fyra.
idaho1981
2016-08-13
Bra och intressanta biroller och spännande historia, nog den bästa hittills. Som alltid bra skådespeleri och snyggt foto.
pungsnigel
2016-05-02
Helt klart sämst än så länge. To much rent utsagt.
Grillo
2016-03-31
Oj vilken kvalitetshöjning. Klart bäst än så länge.
#54
2016-01-14
Den här serien fungerar inte riktigt för mig.
AlbinWesley
2015-11-16
Tja det knallar på utan att göra sig besvär med att riktigt övertyga, men det är gott nog tack vare sina huvudkaraktärer - igen.
karlmats
2015-06-29
Fjärde installationen och nog får man lov att säga att de går in lite i varandra. Med så likartade avsnitt behöver man göra nånting lite extra för att förtjäna en 3a och det tycker jag inte man gör här. Det är lagom underhållande, Sherlock fortsätta att överglänsa alla och vara dryg mot alla på kuppen. Hans nya nemesis dominatrixen kändes inte riktigt klockren på nåt sätt, jag saknar Moriarty och konstaterar att det här var ett mellanavsnitt, hoppas på bättre i framtiden. Det börjar spåra in mer och mer mot att bli en brittisk Beck, det duger en lördagkväll när Internet är nere.
Visa äldre kommentarer »