Sherlock - The Abominable Bride

I denna julspecial befinner sig Sherlock Holmes och Dr. Watson i London på 1890-talet.
Originaltitel | Sherlock - The Abominable Bride |
Regissör | Douglas Mackinnon |
Manus | Mark Gatiss, Steven Moffat |
Genre | Mysterium, Drama, Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Rupert Graves, Una Stubbs, Amanda Abbington, Andrew Scott |
Filmnummer | 120356 |
Riktigt misslyckat och tråkigt. Hade man gjort ett avsnitt i dåtiden med karaktärerna så visst, men det här meta-twist-försökavararoligMENSAMTIDIGTPOLITISK är faktiskt riktigt kasst. Fristående hade det här varit en klar etta.
Ett tyvärr ganska misslyckat extraavsnitt av Sherlock som inte tillför särskilt mycket till serien som helhet förutom kopplingarna till nutid. Det här hade nog kunnat undvikas och känns mest som ett försök att bevisa att skaparna hade kunnat göra bra kvalitet av serien om den utspelar sig då Sherlock från början gjorde det. Onödigt.
Gillar inramningen bättre än innehållet. Fallet är inte särskilt spännande, men idén är desto mer intressant.
Ett av de svagare avsnitten, iaf när det kommer till fallet. Dock underhållande historia karaktärsmässigt.
Bästa hittills!
Klart svagast hittills. Börjar riktigt bra men ungefär i mitten blir det skämskudde.
Mycket underhållande avsnitt som jag åtminstone inledningsvis höll som ett av de bästa i serien. I slutändan kanske lite för lättsamt, och förmodligen ett tecken på att det är dags för lite nytänkande.
Suck.
Underbart med tidshoppen och referensen till Suffragette
Trams var ordet.