3.5

Sherlock - The Hounds of Baskerville

Sherlock och Watson utreder vad som hänt Henry Knight. Är det en hund från helvetet som mördat hans far?

Originaltitel Sherlock - The Hounds of Baskerville
Regissör Paul McGuigan
Manus Mark Gatiss
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Russell Tovey, Rupert Graves, Mark Gatiss, Sasha Behar, Amelia Bullmore, Simon Paisley Day, Una Stubbs, Clive Mantle, Will Sharpe, Stephen Wight, Gordon Kennedy, Kevin Trainor, Rosalind Knight, Sam Jones (I)

HerrNenne
2020-05-12
Filler-avsnitt.
wasteoftime
2018-03-24
Det här är en svag Sherlock-film i serien, helt klart den ointressantaste till denna punkten. Det är väl inte dåligt, men det känns som att de har fastnat lite och försöker komma på något nytt sätt att komma vidare. Detta var dock fel sätt. Och hela slutsekvensen med Moriarity känns bara underlig. På så många sätt. 0,7 på SH-skalan.
dafreakish
2017-03-27
Troligtvis den svagaste av filmerna i Sherlock-serien hittills. Något slumpmässigt som effekten av icke-existerande droger samt lösenordslösningar är helt enkelt för simpelt för denna annars extremt välgjorda serie. Cumberbatch och Freeman är dock precis lika bra som vanligt.
idaho1981
2016-08-13
Sämsta hittills där stämningen är det som är bra, men historien och manus är svaga.
Grillo
2016-04-02
Mer traditionellt igen men funkar tack vare stämningen och besöken på forskningsstationen.
karlmats
2016-03-10
Det här börjar mer och likna Beck-formatet och det jag sagt om de tidigare episoderna kan nog sägas om den här också. Det är mysigt och det är roligt att följa Cumberbuckets psykiskt skadade Sherlock men utan Moriarty blir det här inte mer än så. En stark 2a.
#54
2016-01-17
Lite mindre fånig en de tidigare avsnitten.
AlbinWesley
2015-11-18
Den har ju nåt lite speciellt, kan inte riktigt avgöra om jag gillar det eller inte...
mammene
2015-09-09
Kanske inte den bästa, svag trea.
2015-09-07
En av de bättre så här långt, framför allt för att det här är den mest sammanhängande delen hittills. Jag gillar historien, och jag gillar att fokus får ligga på den. Uppskattar även miljöombytet. I övrigt är det mesta sig likt, med de fördelar och nackdelar det innebär