Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
4
av 5

Sherlock - The Reichenbach Fall


Moriarty är tillbaka och planerar århundradets kupp. Holmes och Watson möter än en gång sin gamla fiende och lojalitet och mod sätts på prov. Sherlock får slåss för sitt rykte och sitt liv.


Originaltitel Sherlock - The Reichenbach Fall
Regissör Toby Haynes
Manus Steve Thompson
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Andrew Scott, Una Stubbs, Rupert Graves, Mark Gatiss, Louise Brealey, Katherine Parkinson, Vinette Robinson, Jonathan Aris, Tanya Moodie, Tony Pitts, Malcolm Rennie, Sydney Wade, Edward Holtom
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2337
Filmnummer 95104

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2020-05-15
Ett ordentligt fall framåt i serien. Det här är mycket bättre.
StureStenhög
2019-01-06
Man vet väl vad man får vid det här laget. Dialogen är lite rolig överlag, och det är kul att följa den här intellektuella kampen. Men mycket känns också som upprepning, och jag önskar att de här filmerna vågade stanna upp lite ibland. Nu känns det mest som att man inte vill ge publiken något tillfälle till att fundera kring hur långsökt allt är. Svag trea
mammene
2018-12-30
Nja, lite väl snurrigt och invecklat,. Visst var jag trött, men om jag hade hängt med bättre om jag varit pigg lär bara gudarna veta.
wasteoftime
2018-04-23
vissa delar är bra, men stora delar är det verkligen inte. Som slutet till exempel. Jag köpte det inte första gången jag såg den, och jag köper det inte nu. Och vägen dit vankar av och an. Det är inte dåligt, men jag skruvar på mig lite för mycket för att jag ska känna mig bekväm. 0,1 på SH-skalan.
dafreakish
2017-03-28
Tillbaka till god form för Sherlock och Watson när uppgörelsen med Moriarty når ett klimax. Otroligt smart och genomtänkt, om än rätt ordentligt osannolikt, och man njuter av gnistan mellan egentligen alla karaktärer. TV när det är som bäst.
idaho1981
2016-08-13
Spännande och intressant historia. Snyggt foto och bra skådespeleri. Moriarty är verkligen den perfekta skurken.
Redwood
2016-05-15
Spännande, även om man vet hur det kommer att sluta, i alla fall något så när.
karlmats
2016-04-26
Han är tillbaka och då blir det genast fest. Jag pratar naturligtvis om seriens stjärna Moriarty, hans närvaro gör att det känns som ett riktigt avsnitt och inte bara en transportsträcka som de tidigare avsnitten i säsongen. Förvisso trevliga transportsträckor men Sherlock behöver en ordentlig nemesis som kan utmana honom på riktigt för att det ska tända till. Hjärnornas kamp är otroligt underhållande att se och Freeman supporterar bra i vanlig ordning. Tillsammans med The Great Game det bästa avsnittet hittills.
Grillo
2016-04-03
Jodå, visst är den bra, men jag irriterar mig på en del plot holes (någon av alla hans kunder måste väl ändå ha kunnat vittna för honom) och ett slut som är helt oförklarligt även om det garanterat förklaras längre fram. Sådant fungerar dock inte om man ska se de här som fristående filmer, vilket de till största delen är. Inte bättre än första säsongens tredje avsnitt.
#54
2016-01-17
Definitivt bättre.
Visa äldre kommentarer »