Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Sherlock - The Sign of Three


Sherlock står inför sin största utmaning någonsin - att leverera ett best man tal på Johns bröllopsdag. Men allt är inte riktigt som det verkar. En dödlig fara smyger sig på mottagningen och någon kanske inte klarar sig till parets första dans.


Originaltitel Sherlock - The Sign of Three
Regissör Colm McCarthy
Manus Steve Thompson
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Amanda Abbington, Una Stubbs, Rupert Graves, Mark Gatiss, Louise Brealey, Vinette Robinson, Lara Pulver, Alistair Petrie, Alice Lowe
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1366
Filmnummer 109534

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2023-07-16
Det var tydligen nästan sju år sen jag såg förra avsnittet så det blev en längre paus än vad jag hade tänkt mig vilket resulterar i att det känns svårt att jämföra denna med de andra. Men magkänslan säger att det är lite flamsigare och med mer fokus på karaktären Sherlock och mindre på själva fallet så blir det också mindre intressant. Visst, vi fattar att han är ett socialt skogsmongo, men att se honom våndas över bröllopsplanering och vardagliga ting är inte speciellt underhållande. Fallet känns lite påklistrat och varken välskrivet eller speciellt svårt att lösa vilket gör att vi blir fast med monologer från en karl som tar sig själv på lite för stort allvar, Freeman reduceras till mer eller mindre en statist men jag ser hellre att man går tillbaka till att de får lösa ett fall tillsammans, förhoppningsvis sker det redan i nästa avsnitt. Nu låter jag nog lite för hård, det var fortfarande ganska underhållande, men mer än en 2a kan det inte gärna bli.
StureStenhög
2020-09-06
Ett av de bästa avsnitten. Det är ett riktigt skickligt strukturerat avsnitt där de olika delarna vävs in i varandra väldigt snyggt. Lite för många sammanträffanden blir det kanske, men annars gillar jag mysteriet. Dessutom fungerar humorn och samspelet mellan Sherlock och Watson ovanligt bra
HerrNenne
2020-05-23
Faktiskt riktigt rolig, och ännu mer överraskande: riktigt känslosam. Mary Morstan är fortfarande en höjdpunkt och brudtärnan som hänger med Sherlock gör det riktigt bra, hade velat se mer av henne. Synd att Sherlock är som han är.
Pillynilly
2017-05-29
Den bästa av alla <3
dafreakish
2017-03-28
Roligaste filmen hittills. Några sammanträffanden för många men miljön är annorlunda så filmen sticker ut i mängden. Man skrattar högt ibland samtidigt som man berörs av den djupare kontakten mellan Holmes och Watson.
badpanda1606
2017-01-15
Bästa avsnittet!
idaho1981
2016-08-14
Fallet är inte nån höjdare, men Sherlocks tal lyfter det hela!!
Redwood
2016-05-15
Spännande, välkomponerat drama. Utöver ett hårdnackat och intrikat mysterium får vi se en aning blödigare sidor hos både Holmes och Watson.
Grillo
2016-04-03
Det här var rätt skoj med ett antal sammanvävda fall som ger en bra payoff och dessutom ett väldigt känslofyllt avsnitt. Men lite väl sappy är det möjligen även om det uppenbarligen biter på mig. Kanske ger avsnittet högre betyg än vad det egentligen förtjänade...
#54
2016-01-24
Lite av en transportsträcka.
Visa äldre kommentarer »