2.3
2.3
She's Funny That Way
Historien om en Broadwayregissör som faller för en före detta prostituerad, numera skådespelerska, och vill hjälpa hennes karriär på traven.

Originaltitel | She's Funny That Way |
Regissör | Peter Bogdanovich |
Manus | Peter Bogdanovich, Louise Stratten |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Owen Wilson, Imogen Poots, Kathryn Hahn, Rhys Ifans, Jennifer Aniston, Will Forte, Austin Pendleton, George Morfogen, Illeana Douglas, Debi Mazar, Cybill Shepherd, Richard Lewis, Lucy Punch, Jennifer Esposito, Joanna Lumley, Tovah Feldshuh, Ahna O'Reilly |
Lättsam komedi som försöker återuppväcka komedin från Hollywoods heydays. Fungerar ganska bra tycjer jag, fick absolut ett par garv. Framför allt Jennifer Anniston, som jag aldrig tyckt varit särskilt rolig, överraskar finfint här! En bagatell, väldigt nära sentida Woody Allen. Kul att se en ny Bogdanovich-rulle igen, men det är ju knappast en ny Go'dag yxskaft.
Funkar..helt ok att handarbeta till
En gedigen kavalkad av starka skådespelarnamn i denna komedi som mest känns som en springa-i-dörren-buskisteater. Gillar verkligen Rhys Ifans stil som påminner om hans självsäkra roll i utmärkta serien Berlin Station. Och visst är det flera roliga scener även om helheten är i det lättsammaste laget och inte så särskilt politiskt korrekt i dessa tider eller i några tider överhuvudtaget för den delen. Betyget hasar sig ändå upp till en svag 3;a, dvs 3-
Wes Anderson och Noah Baumbach var tydligen exekutiva producenter.
Den är verbal, men jag tycker inte alls att det är Woody Allen. Några skapliga skämt i terapin i början, men i slutet bara fars. Svag tvåa.
Blev verkligen paff över att se herr Quentin Tarantino i denna rulle.
Blir aldrig särskilt kul, även om det finns någon enstaka rolig scen. Imogen Poots är dock lite charmig.
Känns som en av de dåliga Woody Allen-filmerna.
Rolig här och där, men det blir lite för mycket. Woody Allen verkar ha varit närvarande. Vad var poängen med Imogen Poots överdrivna dialekt?
Känns som en Woody Allen-film. Aniston är kul! Kommer dock glömma bort denna film snabbt.