Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

She's Gotta Have It


Spike Lees debutfilm om en kvinna och hennes tre älskare som hon dejtar parallellt.


Originaltitel She's Gotta Have It
Regissör Spike Lee
Manus Spike Lee
Genre Komedi, Romantik, 80-tal
Skådespelare Spike Lee, Joie Lee, Tracy Camilla Johns, Tommy Redmond Hicks, John Canada Terrell, Raye Dowell, S Epatha Merkerson, Bill Lee, Aaron Dugger, Stephanie Covington
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 213
Filmnummer 13319

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


the-godfather
2021-02-27
Rolig och underhållande debutfilm av Lee. Filmen har ett fint svartvitt foto och kompletteras med bra musik. Tycker även att skådespelarinsatserna är underhållande, och det levereras flera roliga repliker och scener utav dom. Så Finns inte så mycket att klaga på, sevärd.
andybrando
2018-08-04
Rolig och sensuell film. De något kantiga skådespelarprestationerna kompenseras av den autentiska storstadscharmen.
ASSFACE
2018-03-01
Jättebra, men såg serien först så fastnade mer för den Nola, främst pga hon har fler egenskaper t.ex. mycket fokus läggs på konsten och feminsimen. Fördelar filmen har, det är känslan i foto och musik. Samt att Spike Lees Mars är underbar. 3+
F-M-J
2017-10-08
Grym debut och min personliga favorit av Spike Lee.
Ful_fisk
2014-12-04
Spike Lees debutfilm känns mer som något en franska nya vågen-snubbe hade kunnat sätta ihop på 60-talet, snarare än en film av en ung svart man i Brooklyn på 80-talet. Vi följer en sexuellt frisläppt kvinna som velar mellan tre olika älskare. Påhittigt och rätt bra, om än inte alltför engagerande. Det finns en del trista och tveksamma bitar, men det fina slutet får till det hela tillräckligt för att trean ska kännas solid. Betydligt bättre än Do the right thing.
#54
2013-10-04
Jag är överraskande positiv till den här filmen. Skådespelare som pratar med kameran uppskattar jag inte, men det stör ovanligt lite här.
Sznax
2012-04-05
Filmens utseende är typiskt för svart/vita lågbudget filmer, vilket inte är särskilt dåligt men Lees färgfilmer är så mycket snyggare att man stör sig lite. Annars är den genomgående trevlig och rolig (Lee stjäl mycket i sin roll). Betyg 5.9
CultOfZenith
2012-04-04
Förvånansvärt skojig film med lyckade stilistiska knep. Stillbilderna har den märkliga effekten att ge den annars så lättsamma filmen lite tyngd. Och skådespelaren Spike Lee har verkligen komisk timing, medan manusförfattaren Spike Lee har lite kvar att jobba på.
Tonti
2012-04-03
Treflig och underhållande men ojämn i övrigt. Saknar djup och alla karaktärer stannar vid att vara schabloner. Spike själv är riktigt skoj.
origC-J
2012-01-25
Intressant debutverk av Lee, som kombinerar grepp från konst-, experiment- och dokumentärfilmen med drama från huvudfåran. Förvånansvärt bra, och framförallt förvånansvärt snyggt. Sen haltar manuset lite, skådespelarinsatserna är väl inte alltid lysande, och handlingen är inte alltför engagerande, men en klart sevärd film.
Visa äldre kommentarer »