2.4
2.4
She's Wild Again Tonight
Gustaf Norén (före detta Mando Diao) och skådespelaren Shima Niavarani möts i en ateljé i Brooklyn för en ny, radikal tolkning av Fröken Julie. När regissören inte dyker upp spenderar de natten tillsammans. Det som börjar som ett professionellt möte mellan två politiskt medvetna unga artister utvecklas till ett maktspel där deras inre blottas. Har de kontroll över situationen eller är de offer för sin egen berömmelse och de roller media tilldelat dem?

Originaltitel | She's Wild Again Tonight |
Regissör | Fia-Stina Sandlund |
Manus | Fia-Stina Sandlund, Josefine Adolfsson |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Shima Niavarani, Gustaf Norén, Jon Coombs, Tomas Oscar Andren, Katarina Matsson, Jakub Orzechowski Westholm, Caisa Viksten, Nicole Mehrbod, Bruno Wessel |
Filmnummer | 119712 |
Mest jobbig men ändå lite kul att kolla på. Shima Niavarani är oerhört läskig.
Det börjar så här: Man märker avsikten och blir förstämd. Och sen går det bara utför. Hur pretentiös och pinsam kan svensk film bli? Okej, den som bara känner till Fröken Julie ytligt kanske känner sig jättebildad av all övertydlig igenkänning.
Ett riktigt sömnpiller!
Oj, det här trodde jag inte. Helt fantastisk!
Teatral, filosofisk och originell. Påminner mycket om en scenföreställning med dialoger, musik, sång och uppvisning. Jag störde mig på filmen och Coombs usla insats i början, men tyckte att jag växte in i den. Shima Niavarani är egen och visar här att hon är talangfull med ett brett register.
Orkade inte ens se klart.
Sorry men tyckte inte att någonting funkade här egentligen. Eller tja enstaka scener eller sekvenser var väl ok och någon kanske rent av bra, men mestadels kände jag faktiskt avsmak för hela filmen. Framför allt säger den mig ingenting, dess utforskande av könsroller är väldigt ytligt och ger mig ingenting nytt över huvud taget. Osis.