Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

She's Wild Again Tonight


Gustaf Norén (före detta Mando Diao) och skådespelaren Shima Niavarani möts i en ateljé i Brooklyn för en ny, radikal tolkning av Fröken Julie. När regissören inte dyker upp spenderar de natten tillsammans. Det som börjar som ett professionellt möte mellan två politiskt medvetna unga artister utvecklas till ett maktspel där deras inre blottas. Har de kontroll över situationen eller är de offer för sin egen berömmelse och de roller media tilldelat dem?


Originaltitel She's Wild Again Tonight
Regissör Fia-Stina Sandlund
Manus Fia-Stina Sandlund, Josefine Adolfsson
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Shima Niavarani, Gustaf Norén, Jon Coombs, Tomas Oscar Andren, Katarina Matsson, Jakub Orzechowski Westholm, Caisa Viksten, Nicole Mehrbod, Bruno Wessel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 119712

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2021-01-26
Mest jobbig men ändå lite kul att kolla på. Shima Niavarani är oerhört läskig.
Rift
2019-03-03
Det börjar så här: Man märker avsikten och blir förstämd. Och sen går det bara utför. Hur pretentiös och pinsam kan svensk film bli? Okej, den som bara känner till Fröken Julie ytligt kanske känner sig jättebildad av all övertydlig igenkänning.
Nalleman
2019-02-25
Ett riktigt sömnpiller!
Haenskii
2018-03-07
Oj, det här trodde jag inte. Helt fantastisk!
KyLLo
2016-10-09
Teatral, filosofisk och originell. Påminner mycket om en scenföreställning med dialoger, musik, sång och uppvisning. Jag störde mig på filmen och Coombs usla insats i början, men tyckte att jag växte in i den. Shima Niavarani är egen och visar här att hon är talangfull med ett brett register.
solan
2016-04-03
Orkade inte ens se klart.
AlbinWesley
2015-11-21
Sorry men tyckte inte att någonting funkade här egentligen. Eller tja enstaka scener eller sekvenser var väl ok och någon kanske rent av bra, men mestadels kände jag faktiskt avsmak för hela filmen. Framför allt säger den mig ingenting, dess utforskande av könsroller är väldigt ytligt och ger mig ingenting nytt över huvud taget. Osis.