2.5

Shimmer Lake

Historien utspelar sig i omvänd tidsföljd och handlar om en sheriff på jakt efter tre misstänkta bankrånare.

Originaltitel Shimmer Lake
Regissör Oren Uziel
Manus Oren Uziel
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benjamin Walker, Rainn Wilson, Stephanie Sigman, John Michael Higgins, Mark Rendall, Rob Corddry, Ron Livingston, Wyatt Russell, Adam Pally, Isabel Dove, Neil Whitely, Angela Vint, Julie Khaner, Pasqualina Cardu, Adam Saunders, Jordan Duarte

Gordyal
2020-03-20
Klent manus som inte blir bättre av bruten kronologi - bara mer krystat. Skådespelet är faktiskt riktigt skitdåligt. Visst underhållningsvärde är det mest positiva man kan säga om filmen. (5-/15)
supermancover
2018-12-29
Hade jag bara brytt mig om karaktärerna mer och varit mer emotionellt engagerad i handlingen så hade det varit en klar fyra, men nu var det ju inte så. Så. Trea.
karlmats
2018-02-20
Jag hade fått för mig att det här skulle vara en skräckis av nån anledning men det var det ju rakt inte. Istället får vi ett polismysterium berättad i okronologisk ordning, vilket funkade i Memento, men som här mest känns som en gimmick. Känslan är att det känns lite för lågbudget i utförandet och manuset för att det ska funka fullt ut. Det är ett gäng skådisar som borde kunnat göra bättre, Rob Corddry får en liten roll så han blir ursäktad, men generellt är det lite tv-produktion över det här. Det kanske är så man ska se Netflix-filmer på det här skedet av sitens karriär, för inte har de gjort mycket vettigt av sina originals än inte. En stabil 2a.
Scrapop
2018-02-04
Ganska rolig idé på upplägg av film. Roligt när man efter filmen kan gå tillbaka och få alla bitar på plats. Filmen överraskar och jag tycker att det är en stabil trea.
AsianDawn
2017-08-26
Historien är kanske väl simpel, men bra stämning och skön humor.
Tatty
2017-07-12
Okej och bra film. Lite förvirrad först men sen fick man se vad som egentligen hände och hur allting stod till på slutet. Intressant film.
Murvel48
2017-07-02
En mycket bra svart komedi!
Johjt
2017-06-16
Nja... Seg, slutet räddar den från en etta!