Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Shiri - Terrorns ansikte


Nordkoreas specialstyrkor kapar en sändning med CTX, ett kraftfullt flytande sprängämne. Ryu och Lee, som jobbar för Sydkoreas underrättelsetjänst måste nu finna CTX-ämnet i tid för att kunna stoppa terroristerna. Det blir inte bättre av att en av specialstyrkornas bästa krypskyttar börjar jaga dem...


Originaltitel Swiri
Alternativ titel Shiri
Regissör Kang Je-gyu
Manus Kang Je-gyu, Jeon Yun-su
Genre Thriller, 90-tal, Action
Skådespelare Song Kang-ho, Han Suk-kyu, Kim Su-ro, Choi Min-sik, Kim Yoon-jin, Park Yong-woo, Hwang Jung-min, Lee Jong-hyeok, Lee Seung-yeon, Lee Seung-shin, Yun Ju-sang, Jang Hyeong-seong, Johnny Kim
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 294
Filmnummer 13790

Recensioner

Skapad 2019-10-24 av Yakuza
Den koreanska filmen, som slog Titanic när den, år 1999 toppade de koreanska biolisterna. Jag tror aldrig tidigare en film från Korea har varit så framgångsrik som Shiri. Mot slutet av året hade...   Läs mer »

Kommentarer


Zebulonm
2019-01-07
Tyckte inte den var rörig. Tyvker dock kameran var lite väl fladrig i någrs actionscener. Det är dock en kanonrulle...
LTT86
2014-05-06
Låt mig få dom två viktigaste sakerna ur vägen, karaktärerna var så himla ointressanta och när dom dör så ge jag inte en skit för dom. Och kamera var hemsk, har alltid sagt att World War Z har den värsta jag har sett, men jag tror nog den här är värre. Den starkaste biten i filmen var självklart den kvinnliga lönnmördare och även efter när man få redan på vem hon egenltigen är. Och vill också säga att jag tycker att den här karaktärer passa så mycket bättre in i My Wife is a Gangster än Shin Eun-kyungs karaktär. Varför tycker jag det? ................ Jag kan tyvärr inte säga. För jag tror jag skulle avslöja nåt om jag berättade varför jag tycker så. Så jag kan tyvärr bara säga att jag gillar den här karaktärer bättre och vill ha henne som My Wife is a Gangster istället.
BrutusBeefcake
2013-07-21
Tyckte inte alls att den var rörig eller svår att hänga med i som vissa säger här. Om man inte gör något annat under tiden man ser på filmen det vill säga men vad är då meningen med att ha igång filmen från första början? Annars, högt tempo och filmen går i 200 från start till slut, Choi Min-sik som ond nordkorean kan ju heller inte gå fel! Riktigt bra action-rulle som sopar mattan med de flesta amerikanska produktionerna.
Engravadlax
2013-05-22
Om man inte visade vem Kim Yoon-jin var från början hade det här kunnat bli en thriller på riktigt, scenen där Suk-kyu Han upptäcker hennes identitet hade då till exempel uppnått önskad effekt. Vilket den inte gör. Å andra sidan hade man väl då inte kunnat ha med de grymma träningssekvenserna i introduktionen, helt klart den bästa delen av filmen. Efter det tappade jag intresset helt och hållet. Stundtals snyggt, men rörigt värre. (5/10)
MrPraline
2013-04-11
Det här var lite för mycket Hollywood för min smak. Påminner om The Rock väldigt mycket. Filmen börjar bra, men filmen är ordentligt förutsägbar och actionen är ganska tråkig egentligen. Sen gillade inte kameraarbetet som var väldigt bökigt. En 2:a i betyg.
Johan_G
2013-03-29
Var väldigt trött när jag kolla på den, så kan ha missat lite viktiga saker, men rörig, kameraarbetet i vissa stridder stör jag mig på som vanligt vid filmer som har en väldigt rörig kamera med snabba klipp. Men filmen var inte tråkig och Choi Min-sik gör en bra roll som vanligt. Övriga skådisar var intressanta också, fast blev lite rörigt mellan alla hemliga agenter, mycket pga att jag var trött:P
hsimpson
2011-12-04
Tyvärr. Underhåller mig inte alls. På tok för lång, på tok för rörig och knappt spännande alls. Egentligen en tvåa, men jag är hård idag.
Hellbeard
2011-11-28
Jösses, här gäller det att hänga med i svängarna. Kang verkar ha glömt halva manuset hemma och klippt friskt efter det. Känns lite som åtta filmer i en. Sjuka kast mellan action och drama. Ändå rätt rolig i slutändan, men inte alls så seriös som jag väntade mig på förhand.
bernold
2009-06-06
det mest virriga och meningslösa skräpet jag sett tror jag... plus att den ger en väldigt konstig bild av korea-konflikten...
Ola_Schubert
2008-08-01
En utmärkt actionfilm. Vilken "mesig" träning de hade i början :-). Egentligen så är det en helt vanligt uppbyggd actionrulle som inte förtjänar mer än en stark trea i betyg. Men eftersom det hänt saker i verkligheten, vilket det också gjorts film om, så är sydkoreansk paranoja inte helt obefogad. Därför blir det en svag fyra för denna film och betydligt högre betyg för de verklighetsbaserade filmerna, när jag får möjlighet att se dom.
Visa äldre kommentarer »