Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Shocking Dark


En vansinnig rip off på främst Aliens, men även en släng Terminator. Regisserad av Italiens stora "hack", Bruno Mattei, i en nedlagd fabrik och med fem kronor i budget. Osannolik!


Originaltitel Terminator II
Regissör Bruno Mattei
Manus Claudio Fragasso
Genre Action, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Christopher Ahrens, Haven Tyler, Geretta Geretta, Fausto Lombardi, Mark Steinborn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 66
Filmnummer 5725

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-05-21
Jag kan ju inte ge bottenbetyg här, men tro inget annat än att detta är ren dynga på alla sätt. Aliens plagieras helt skamlöst och skratten är många när de fåniga snubbarna i gummidräkter attackerar. Ren och skär eurotrash.
gjoob
2015-12-07
Dumrolig så det förslår, men efter ett tag tröttnar till och med jag på all dess uselhet.
dudson
2011-10-27
Vinner inga oscars direkt men najs underhållning är det garanterat en chips kväll...

2011-09-16
Ja fasen vad vi skrattade. Köpte den för 9 kr en gång i tiden haha.
Mat1az
2011-06-03
Den börjar som en ultimat parodi på "Aliens" och slutar med Terminator i Venedig. Kanske därför den även kallas Alienator? Ha ha ha, ja fy fan. Det här är ju för jävla B-bra för att vara sant! Alla dessa helt underbara dialoger och skådespelare som inte ens skulle klara av att spela ett träd i en lågstadiepjäs. Men "Geretta Geretta" är fan cool som stentuffa kopian av Jenette Goldstein's "Vasquez" från Aliens. Synd bara att hon mesar till sig mot slutet, för i början är det faktiskt svårt att säga vem som skulle vinna i en cat fight mellan Geretta och Goldstein. Det blir tre tummar upp, och ett lillfinger (3+)

2010-10-13
Underhållande Bruno Mattei med mycket action och monster. Gubben snor ur filmer rakt av utan att skämmas. Tycker för övrigt att han lyckas mycket bra här trots trassel hit o dit.
FilmGuden
2010-03-28
Inte riktigt den höjdar Exploatering jag hade förväntat mig av en så härlig lirare som Bruno Mattei. Men fortfarande kul för anhängarna.
idd
2010-01-07
mattei kan sin tramsaction å ror som oftast hem det.. så även denna gång! underbar dialog, tramsmonster å max 5 minuter av hela filmen som klarar sej undan blå- eller rödfiltret!
volvo_240
2008-02-17
Alien/terminator smörja. Massivsx med direkt rippade scener.
schramm
2007-10-28
Självklart är en trea absolut för högt betyg, men jag kan inte låta bli att gilla den. Scener stulna rakt av från Aliens blandat med ett sanslöst sjukt slut. Bravo Mattei!
Visa äldre kommentarer »