Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Shoot 'Em Up


En man vid namn Smith förlöser ett barn under en eldstrid, och måste sedan försvara den nyfödde från en armé av beväpnade män.


Originaltitel Shoot 'Em Up
Regissör Michael Davis (I)
Manus Michael Davis (I)
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Clive Owen, Monica Bellucci, Paul Giamatti, Greg Bryk, Stephen McHattie, Ramona Pringle, Jane McLean, Julian Richings, Tony Munch
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4715
Filmnummer 51844

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av Bengt_a
Konceptet lät bra. Mycket pangpang och action. Resultatet, otroligt mycket pangpang, blodsprut, brutala och meningslösa avrättningar av hjälplösa människor, skalpering medelst pistolkulor och to...   Läs mer »

Skapad 2009-08-07 av Rollywood
Clive Owen har huvudrollen som Smith i den här actionspäckade och totalt skjutgalna filmen som inte handlar om någonting annat än vapen. Han spelar en ensamvarg utan varken jobb eller familj, men ...   Läs mer »

Skapad 2007-11-01 av niklasringdahl
Debatten om videovåldet har gått från hysterisk till lite mer sansad, på gränsen till lam. Nuförtiden inser man att även våld kan vara underhållande och verklighetsfrånvänt på film och att...   Läs mer »

Kommentarer


Megalon
2019-02-17
En film som håller vad titeln lovar. Perfekt popcornrulle!
Dicku
2019-01-07
Riktigt riktigt dålig.
Björkman
2018-04-16
På gränsen till att slå över till stor b-rulle, men håller sig på rätt sida. Detta med hjälp av okej skådisar, i alla fall hyfsat påkostade effekter och en bra balans mellan allvar och humor. Kan tänka mig att de hade rätt kul när de spelade in. Helt okej att slå på en kväll eller bakissöndag när man inte vill ha något annat än en skönt blodig actionstund. Morötter, någon?
F-M-J
2017-03-17
Ett ok alternativ att försumma sig i när hjärnan vill vila från seriösare djupdykningar.
jezebel
2016-11-20
En film vars existens är svår att motivera.
Hanness
2016-11-18
Detta kallar jag humor!
Olof_Gronlund
2016-11-16
Jag ska vara helt ärlig och säga att det var rent jävla skit. Scenerna var för snabbt filmade, med allt för många kameravinkar så man fick ont i huvudet. Allt är så jävla överdrivet och filmen innefattar bara i princip tre huvudpersoner. Nä, allt blir bara så oseriöst. Och ska det vara en komedi så var det inte speciellt rolig heller. Helvete vad Monica Bellucci är snygg dock, gör den lite mer sevärd i alla fall.
Adoniram
2016-02-07
Morbid humor, fullständigt förkastlig. I love it.
Krille80
2014-12-27
En film som inte är enkel att se på. Dels har vi de kreativa och underhållande actionscenerna och dels har vi de helt sanslöst pinsamma dramatiska scenerna och den usla dialogen. Jag ler ena stunden för att i nästa vilja sträcka mig efter något vasst att sticka i ögon och öron. Så helt enkelt är det inte att se denna film. Beröm ska dock ges till de väldigt snygga eftertexterna!
siggelund
2014-11-15
Jag är förälskad. Så jävla roligt. Bästa bad guy på hur länge som helst.
Visa äldre kommentarer »