Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Shooting Fish


Dylon och Jez är uppvuxna på barnhem. De har en enda dröm: att bli rika. De bestämmer sig för att bli 90-talets Robin Hood - att stjäla från de rika och ge till sig själva.


Originaltitel Shooting Fish
Regissör Stefan Schwartz
Manus Stefan Schwartz, Richard Holmes
Genre Komedi, Kriminalare, Romantik, 90-tal
Skådespelare Kate Beckinsale, Dan Futterman, Stuart Townsend, Claire Cox, Nickolas Grace, Dominic Mafham, Ralph Ineson, Nicola Duffett, Arabella Weir, Annette Crosbie, Peter Capaldi, Nicholas Woodeson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2645
Filmnummer 1872

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2016-10-02
underholdene og sjarmfull og ikke troverdig. +3.
Krille80
2014-11-15
Detta är en riktigt skön film med riktigt sköna och duktiga unga skådespelare. Stuart Townsend, Kate Beckingsale och Dan Futterman är alla skådisar som tidigare har imponerat på mig och som med stor glädje och energi leverar sina rollkaraktärer. En film att verkligen slappna av till. 3+
Valarn
2013-02-13
Söt men lagom. 3/6.
Dele
2012-03-25
Glatt berättad historia med några charmiga detaljer utspridda här och där. Vinklat berättande och många trådar försöker skapa - men stjälper istället - trovärdighet och originalitet. Svag trea.
need_sleep
2011-09-24
Charmig story, lyckas komma upp til en 4:a, men det var knappt. Det var Kate Beckinsale som lyckades få upp den det där sista.
mammene
2010-10-06
Som sagt en småtrevlig och underhållande film. Inte så trovärdig precis men det var heller inte avsikten. Lagom humor för min smak.
StureStenhög
2010-10-06
En trevlig, rolig och charmig rulle som fungerar fint som lättsam underhållning. Jag gillar filmer om lurendrejare och här är man också ganska kreativa på det området. Varken karaktärerna eller utförandet känns speciellt minnesvärt dock och det blir väl lite av en axelryckning till slut, men en ganska stark trea ändå
Kurosawafan
2010-03-07
ordinär ger svag 3a
karlmats
2010-02-05
Ganska trevlig och harmlös rulle som aldrig blir tråkig men aldrig höjer sig speciellt mycket heller. Den fula ungen på slutet såg f.ö. väldigt mycket ut som Robert Gustavsson när han spelar mongo. Kate har inte nån av sina bättre dagar och ser väldigt alldaglig ut, när hennes agenda blir avslöjad sjunker hon dessutom fjorton steg till. Överlag har jag problem att känna något för karaktärerna vilket gör att 3an till slut uteblir men 2an är stark.
Masjävel
2010-01-30
flummig och ganska långtråkig, originell, en stark tvåa
Visa äldre kommentarer »