billiga elavtal

billiga elavtal
3.7

Short Term 12

Grace arbetar som handledare på ett gruppboende med problemfyllda ungdomar.

Originaltitel Short Term 12
Regissör Destin Daniel Cretton
Manus Destin Daniel Cretton
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Melora Walters, John Gallagher Jr, Frantz Turner, Brie Larson, Rami Malek, Kaitlyn Dever, Diana Maria Riva, Kevin Balmore, Stephanie Beatriz, Alex Calloway, Lydia Du Veaux, Lakeith Stanfield

Skapad 2019-10-29 av saggesaliv
På fosterhems-institutionen Short Term 12, arbetar man med ungdomar som löper risk, antingen i hemmet eller för sig själva. Där arbetar 20-åriga Grace, tillsammans med sin sambo och medarbetare ...   Läs mer »

Skapad 2019-09-23 av ehansi
Lagom till höstens dystra mörker dyker denna pärla upp småbiograferna runt om i landet. Destin Cretton har regisserat indiedramat \"Short Term 12\" som förtrollat filmkritiker runt om i världen ...   Läs mer »

pufred
2018-02-27
Indiepärla om problemfyllda ungdomar på ett gruppboende. Känns genuin. Hade varit intressantare om de inte hade klippt bort en del konflikter för att skapa en feelgoodstämning. 4-
zyxz
2017-01-02
Seg och tråkig emo-film.
Zok
2016-10-25
Mycket bra film och skådespelare som levererar.
2016-05-16
Otroligt stark film på flera ställen med ungarna. Jag tycker paret blir ganska platt på sina ställen vilket håller tillbaka filmen och får den att kännas ojämn. Ändå en mycket klar fyra. Riktigt bra och stark om än lite väl snäll film.
Taandborste
2015-07-10
Ganska lågmäld film men som känns hoppfull trots många svåra ämnen.
Mekong
2015-06-14
Riktigt bra, känns som det går så lätt när en film får ihop det såhär. Det krävs bara en habil story om struliga ungdomar och bra skåsidar sen rullar det på fint filmen igenom.
Valarn
2015-02-07
Svag fyra alt 4/6. Väldigt bra, väldigt trovärdig. Kan känna igen lite saker från HVB-hem jag jobbat på. Trovärdiga karaktärer. Ogillar Rami Malkes "tolkning", dock. Överdriven och tillrättalagd comic relief.
Aristi
2015-02-02
Sjukt berörande!
KyLLo
2015-01-31
Låter intressant på pappret, men en stor besvikelse. Varken manuset eller rollfigurerna intresserar mig det minsta. Det känns amatörmässigt också. Sedan spelar det ingen roll att de försökt smöra in sig med musik. Känner bara att jag håller på att nicka till hela tiden.
Medlock
2015-01-02
Börjar hyfsat med en rätt skön lätt dokumentär känsla. Men slår rätt snart över till det sentimentala och tillrättalagda. Som så mycket annan amerikansk film. Den är kraftigt överskattad, tro mig.