Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Shutter


Fotografen Tun och hans flickvän Jane råkar en natt köra på en flicka med bilen, men stannar inte. Konstiga skuggor och skepnader börjar därefter visa sig på fotografens bilder.


Originaltitel Shutter
Regissör Parkpoom Wongpoom, Banjong Pisanthanakun
Manus Parkpoom Wongpoom, Banjong Pisanthanakun, Sopon Sukdapisit
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee, Achita Sikamana, Unnop Chanpaibool, Titikarn Tongprasearth, Sivagorn Muttamara
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1875
Filmnummer 27256

Recensioner

Skapad 2019-11-24 av Elemental
Efter en fest råkar Tun (Ananda Everingham) och Jane (Natthaweeranuch Thongmee) ut för en bilolycka där de kör på en kvinna. Jane vill gå ur bilen för att se hur det gick med kvinnan, men Tun s...   Läs mer »

Kommentarer


Zebulonm
2018-11-04
Helt okey skräckis.
KyLLo
2018-11-01
Typisk asiatisk skräck i stil med The Ring, The Eye och liknande, men den här kom senare. Bra stämning emellanåt och några intressanta scener. Men som helhet är det för övernaturligt, skrikigt, gnälligt, överarbetat och för många drömsekvenser. Det fick intresset att dala, så det var 93 lååånga minuter. Uträknad trea för mig, men den förtjänar bara en tvåa.
Stan
2017-07-02
Mycket välspelad och mycket mer engagerande än de flesta skräckfilmer men det blir aldrig särskilt läskigt fram till slutet. Slutet slarvar man bort lite. SPOILER: hade varit grymt om han hade tagit en selfie och upptäckt spöket med armarna runt hans nacke istället för att man får se det sitta på axlarna som ett barn, det fick mig att garva rakt ut tyvärr.
EvilNed
2016-10-01
Rätt så trist. Karaktärerna känns stolpiga och irriterande. För att vara en skräckis där vi spenderar 90% av filmen med våra två huvudkaraktärer så lyckas filmen tyvärr inte alls göra mig intresserade av dem. Tjejen i förhållandet är krystat långsam i allt hon gör - för att bygga stämning - och som par verkar de aldrig ha kul tillsammans. Normaltillståndet för dessa två är att gå runt och våndas.
DiMMUBoRGiR
2016-01-06
Kanske orättvist att bedöma den här filmen såhär 12 år senare, men tyvärr blir den ännu en ganska förutsägbar jump-scare-film med flickor som hemsöker nån stackare. Helt OK, men gör inget nytt för genren.
Tatty
2015-10-23
Ganska bra film och lite sådär obehaglig känsla vilken jag gillar med filmen.
Florian1978
2015-06-14
En film som bevisar att det inte behövs någon stor budget för att vara bra.
BrutusBeefcake
2015-02-23
Nu nästan exakt år senare ser jag om denna thailändska skräckis och det blir en höjning från trea till fyra. Helt klart den bästa skräckfilmen som kommit från Asien. Krypande stämning igenom hela filmen som få filmer klarar att skapa. (10/15)
flykt
2014-10-13
i förhållande till att skräp och förutsägbara skitfilmer som finns i skräckfilmstemat (jag älskar skräck så jag köper 2or och 3or i genren som "ok" underhållning) så är detta förhållandevis jävligt läskigt. så en femma för att jag faktiskt blev creeped out.
annihilat0r
2014-05-16
"Shutter" är en kvalitativ skräckfilm från Asien. Spänning framkallas ständigt, genom hela upplevelsen. Lyckad casting – ett gott hantverk.
Visa äldre kommentarer »