Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Siberian Education


Under kommunismens sista år växer två killar upp i ett kriminellt ungdomsgäng i ett bortglömt hörn av det tidigare Sovjetunionen. Samhällets normala sociala regler är helt satta ur spel i den laglösa gängmiljön och allteftersom tiden går hamnar de två vännerna i en våldsam uppgörelse på var sin sida av det sibiriska broderskapets hederskod.


Originaltitel Educazione siberiana
Regissör Gabriele Salvatores
Manus Gabriele Salvatores, Stefano Rulli, Sandro Petraglia
Genre Biografi, Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare John Malkovich, Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Peter Stormare, Eleanor Tomlinson, Jonas Trukanas, Vitalij Porshnev, Andrius Paulavicius
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 77

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Christofer
2015-03-12
Malkovich är alltid intressant, även både foto och soundrack glänser till på sina håll. Däremot är det som någon redan nämnt lite väl många hopp i tiden. Sen saknas det även något som lyfter det hela, det ligger bara på sparlåg och går varken på djupet eller ökar intensitet. Slutligen landar det på en medioker upplevelse.
todape
2014-12-17
En högst medioker film.
Zebulonm
2014-11-08
Kunde varit klart bättre men det är för mycket hoppande i tiden fram o tillbaka.....
Gigi1943
2014-10-05
Det enda som jag kommer att ha på näthinnan framöver är de läckra svarta tagningarna i vattnet, svart, svart, svart ... staniol!
XJR
2014-04-08
Konstig film. Man vet inte om man ska ta den på allvar, eller om det är en samling floskler om ryssar som super och slåss. Malkovich är här en farfar som hela tiden mantrar olika talesätt kopplade till heder. Handlingen hoppar väldigt i tiden, det är svårt att förstå poängen med det. Som tidigare sagts: den ryska brytningen varierar väldigt och en av kamraterna bryter inte alls?! Kan inte rekommendera filmen, men ger trots allt i 2:a pga fina miljöer, och skådespelarna som räddar filmen från kollaps (kalops?).
albert
2014-03-02
Svag trea, den tappar väldigt mycket på grund av att de pratar engelska med fejkad rysk accent. Väldigt störande och skådespelarna har dessutom olika varianter av brytningar så en del låter mer som tyskar än ryssar.
Shredderfilm
2014-03-01
Luddig rulle. Den är hård men samtidigt ett skämt. Ska man bryta på ryska så ska man fan veta vad man håller på med..