Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Sidewalks of Bangkok


En grupp franska agenter har bildbevis på en hemlig biokemisk industriverkstad i Thailand. Bildbevisen blir dock snodda från agenterna av en internationell och kriminell grupp som vill sälja bilderna till den franska regeringen. I ett försök att återfå bilderna, skickar de franska agenterna en exotisk asiatisk dansare till gruppen.


Originaltitel Les Trottoirs de Bangkok
Regissör Jean Rollin
Manus Jean-Claude Benhamou
Genre Action, Thriller, Vuxenfilm, 80-tal
Skådespelare Françoise Blanchard, Jean-Pierre Bouyxou, Yoko, Chokie, Jean-Claude Benhamou, Brigitte Borghese, Antonina Laurent
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 35
Filmnummer 30243

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2018-01-08
Min fjärde åktur med Rollin vilket blev detta stolpskott till film. Sunkiga försök till action, en helt ointressant story och mängder av illa placerat sleaze. Inget av den vanliga suggestiva atmosfären finns här.
Dele
2016-09-07
En ganska simpel thriller utan finess, med alldeles för mycket omotiverat naket. Speciellt segmentet som utspelar sig i Bangkok är riktigt dåligt.
Gordyal
2013-12-27
Första halvan utspelar sig i Bangkok och är regisserad i Jeans namn av den okände och obegåvade tvillingbrodern Kjell Rollin. Hu, så hemskt. Men när de kommer till Paris blir det bättre. Förvisso inga kyrkogårdar eller stenstränder, men åtminstone en godstågstation och pyttelite slott. Klart sevärd för fansen, men absolut inte mer än så. (5+/15)
FilmJoey
2010-04-19
Släpps i svensk utgåva av Njutafilms 2 juni!
idd
2009-08-21
nä rollin ska nog hålla sig till sitt vampyrsnuskande.. det här var alldeles för torrt å intetsägande.. för övrigt en fruktansvärt mörk å nihilistisk film som känns i maggropen, men obehag räcker inte för en bra film..
tilapia
2005-09-27
trevlig liten rollin-rulle. kul att genren inte verkar spela nån roll för denne karl - trots att detta ska föreställa en agentfilm så återkommer alla teman han alltid brottas med, det hängs till och med i slott.