Sidewalks of New York
Tommy har brutit med flickvännen och är tillbaka i singellivet igen. Han får hjälp med singellivet av sin gode vän Carpo tills han möter möter Maria. Hon försöker komma över sitt äktenskap med Ben, som slösar kärlek på Ashley. Ashley har ett förhållande med Griffin som lovat att lämna sin fru Annie.

Originaltitel | Sidewalks of New York |
Regissör | Edward Burns |
Manus | Edward Burns |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Edward Burns, Rosario Dawson, Heather Graham, Stanley Tucci, Brittany Murphy, David Krumholtz, Dennis Farina, Nadia Dajani, Michael Leydon Campbell, Aida Turturro, Timothy Jerome |
Mer eller mindre independentregissören/skådespelaren Edward Burns kommer nu med en ny film, Sidewalks of New York. Burns som är en Woody Allen- light- regissör har den där egenskapen att ku... Läs mer »
Tilltalande och intressant berättade vinjetter. 4-
ääälskar heather graham i denna <3 <3
Levande karaktärer, naturliga och täta dialoger med soft NYkänsla.
Woody Allen feeling. Bra gjort Edward Burns. Jag gillade dörrvaktens öden.
fattar inget av handlingen den sämsta film jag någonsin sett!
Ja, det är väl detta som kallas Woody Allen-skt? Jag gillar det hursom. Word på "yrkeschauffören", hon må vara hur naiv och rigid som helst jag tror inte en tunnhårig fjärt som Tucci hade varit otrogen ändå.
Jisses,vad mycket Woody Allen, och de gör det bra oxå. Edward Burns har gjort några riktigt bra filmer om relatiomner och detta är en av dem, absolut... men känns ibland mer som ett plagiat på Allen, snarare än inspirerat... främst "Husbands and Wives". Men jag gillar filmen väldigt mycket! Staaark trea.
Intressant och Woody Allen inspirerat. I like!
Nja, inte dålig, men inte direkt bra heller
Verkar lite overkligt att bedra Heather Graham men ok då