Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Silent Night, Deadly Night 2


Barnen Billy och Ricky fick som barn bevittna mordet på deras föräldrar, utfört av en tjuv i tomtedräkt. Ricky låg kvar i bilen och Billy sprang till skogs och tillhandtogs på ett barnhem. Många år senare begick Billy en rad mord iförd en tomtedräkt, men dödades innan han kommit åt Abedissan som varit väldigt sträng emot honom på barnhemmet. Lillebror Ricky beslutar sig för att hämnas på alla som varit elaka mot Billy, inte minst Abedissan...


Originaltitel Silent Night, Deadly Night Part 2
Regissör Lee Harry
Manus Lee Harry, Joseph H Earle
Genre Skräck, 80-tal
Skådespelare James Newman, Eric Freeman, Elizabeth Kaitan, Jean Miller, Joanne White
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 195
Filmnummer 3485

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2022-12-23
Alltså. Halva filmen är recap av allt viktigt som hände i förra filmen, sen bygger den väl på lite, men kändes väldigt ihopslängd.
henrikj
2021-07-07
GARBAGE DAY!
Biberkolben
2016-12-18
Jag har svårt att bestämma mig om det blir en 1;a eller 2:a. Skitfilm, helt klart. Första halvan av filmen måste vara det mest fantasilösa jag någonsin skådat i en film. Olidligt tråkigt med alla flashbacks från första filmen. Sedan blir ju filmen riktigt underhållande, men det är fortfarande värdelöst. Tillsvidare får filmen en 1:a. Om de hade klippt bort de första 40 minuterna hade jag nog gett filmen en 3:a (eller reantav en 4:a?), men helhetsintrycket av filmen är ändå en hög med bajs.
Lotso
2014-06-29
En ganska dålig uppföljare men sjukt underhållande när Eric Freeman väl kommer in i bilden och Ricky's historia börjar vilket är ca. 40min in i filmen. Är en sevärd? Om man har sett första filmen så tycker jag det ändå mest för Eric Freeman's skull men det är stock footagen från första filmen som förstör denna filmen och det är en del jag tror det är säkert att säga att denna filmen är så dålig att den är bra, dock finns där bättre där ute i den kategorin om ni frågar mig.
Kimchi
2013-12-22
För många bra oneliners för att ge den ett sämre betyg trots att den förtjänar det. En sjukt underhållande skitfilm
Bumbi78
2013-12-15
Helt retarderad uppföljare med världens kanske sämsta skådis i huvudrollen. Hysteriskt kul och allmänt dumt när man väl tagit sig förbi de dryga 40 minuterna som bestod av scener från del 1.
TheGoreMaster
2013-09-03
Hysterisk film! Underhållande till tusen!
craptastic
2012-12-23
Suverän såklart! Ingen mening att dra det gamla grollet. Men jätte dum och tighta skådisar!
luxlisbon
2012-12-21
Urdumt och väldigt underhållande. Egentligen ska man väl kanske undvika detta, men samtidigt måste det ju bara ses. Missa detta får man ju bara inte göra?
Ondskapt
2012-12-21
Fel på alla sätt och vis att ge den här filmen högre än en etta, men vad fasen. Den har Eric Freemans kosmiska överspel. Den har en intrig med mer hål än en greveost. Den har oneliners att dö för. Att det är en jäkla skitfilm är då något man inte riktigt bryr sig lika mycket om. Wow.
Visa äldre kommentarer »