Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Silver City


Filmen inleds med den mystiska upptäckten av ett lik. På olika sätt kommer denna upptäckt att hota en klumpig lokalpolitikers kampanj för att bli vald till guvernör i Colorado.


Originaltitel Silver City
Regissör John Sayles
Manus John Sayles
Genre Drama, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Chris Cooper, Thora Birch, Tim Roth, Richard Dreyfuss, Daryl Hannah, Kris Kristofferson, Billy Zane, Maria Bello, Danny Huston, David Clennon, Michael Murphy, James Gammon, Mary Kay Place, Alma Delfina, Miguel Ferrer, Luis Saguar, Sal Lopez, Ralph Waite
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 315
Filmnummer 24027

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gigi1943
2013-10-17
Jag tycker slutscenen var bäst och känner nästan att filmen borde börja med den! Eller ...? Tyvärr somnade jag till då och då så jag tyckte nog inte att filmen var så himla fräsig.

2012-05-20
Har alltid varit ett fan av Chris Cooper men i den här filmen är han bara hyfsad tycker jag. Danny Houston imponerar...första filmen av John Sayles som jag ser också - en välgjord film men ganska långsam...medel till stabil 3a blir betyget!
Al_padrino
2012-01-06
Svag fyra. Jag gillar hur överdriven den är och hur den driver med Sayles 90-tals dröm.
KimEkberg
2012-01-06
mysgullig bush-känga som tyvärr hamnar ganska lågt i sayles ouvre. sköna skådisar som inte alltid spelar helt känsligt- och Huston som jag annars brukar gilla på facebook känns inte helt klar i huvudrollen. Men det finns mycket härlig känsla och balla miljöer.
Kajanus
2010-09-06
John Sayles politiska satir är en märkvärdig sådan. Här fokuserar han sig kring guvernärskandidaten Dickie Pilager och hans mentor och hjärna bakom projektet Chuck Raven (den som kan lista ut vilka dessa två herrar är baserade på får en karamell). Men Sayles låter de två politiska rävarna bara agera som skuggspel för historien som han verkligen vill berätta. Den som pågår bakom omgivningens stängda ögon. Silver City är så fylld utav tredimensionella karaktärer och ingen blir lämnad därhän och inget blir lämnat åt slumpen. John Sayles visar, återigen, varför han är en av filmvärldens absolut bästa skapare.
Necross
2010-05-20
Bra tänkt, men inget vidare genomfört. Bra skådisar, men för rörigt, och man borde bestämt sig för om man ville göra en komedi eller något annat.
Les_Sourcils
2009-12-21
Bra tanke, men dåligt resultat. Ibland roliga skämt. Åh! Jag önskar verkligen att den hade varit bättre så budskapet kunnat komma fram lite mer, men nej... inte värd att se
idaho1981
2009-11-01
typisk trea. Politiska satirer är alltid ett tacksamt och oftast bra ämne, men de kan deffinitvt göras bättre. Det fanns en hel del intressanta karaktärer, men man kom dem aldrig riktigt nära. Chris Cooper gör absolut den bästa insatsen bland de större rollerna, hur kan man spela så bortkopplad?!
tendermercies
2008-08-26
En besvikelse. Slarvigt, grovt och övertydligt, och Chris Cooper får inte det utrymme jag hoppades på. Det lämnas istället åt Danny Huston som gör en bedrövlig insats. Gillar iaf Daryl Hannahs karaktär.
Gordyal
2008-05-18
Riktigt tråkig film som emellanåt glimmar till med vass politisk satir. (5/15)
Visa äldre kommentarer »