Silver Tongues

Gerry och Joan är ett medelålders par som reser från stad till stad i USA och utsätter människor för ett psykologiskt spel som förändrar de människor som utsätts för bluffen för alltid.

Originaltitel Silver Tongues
Regissör Simon Arthur
Manus Simon Arthur
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Lee Tergesen, Enid Graham, Tate Ellington, Emily Meade, Harvey Evans, Portia, Adam LeFevre, Rosa Arredondo

Gordyal
2019-12-26
Riktigt ball med en "vanlig" film som är såpass annorlunda. Intresset hölls uppe hela vägen, men samtidigt kände jag mig blåst på den obefintliga dramaturgiska utvecklingen - det känns inte som att någon av scenerna är bärande, det hela blir nästan som en antologi. Men filmen är såväl värd att se som att gilla. Dessutom stabilt skådespel av Tergesen och Graham. (9-/15)
JimCarrey
2012-11-07
En bra ide, men tyvärr är filmen oerhört förutsägbar, man förstår hela tiden vart den ska utvecklas. Istället för riktiga karaktärer framstår personerna för tydligt som berättartekniska skapelser, t.ex. beter sig den kvinnliga polisen vid crescendot i förhörsrummet bara logiskt för någon som har följt paret sen innan, det finns för henne ingen anledning att bete sig som hon gör. Det blir lätt att förutse varje tvist i den här misslyckade rullen - eftersom ingenting blir verkligt sitter man och gör det istället för att ryckas med. Filmen är proppfull av människor som reagerar väldigt märkligt i situationerna som huvudpersonerna hamnar i - nyckeln är att publiken förväntas köpa det för att det är välspelat och välproducerat. Funkar inte på en luttrad åskådare tyvärr :( trist film
Galaxina
2011-12-14
Hmm, inte helt dum faktiskt. 3,5 kan den la få.
gauze
2011-11-18
En riktig pärla som lurar en konstant
seven
2011-11-12
Gillar starkt att man inte vet vem som mind-fuckar vem. Vad som står klart är att JAG åtminstone var en av dem som blev det. Härligt rörigt!
niklasringdahl
2011-11-12
Riktigt snygg film som ständigt överraskar. Kul att inte riktigt veta vart den var på väg, även om det inte var världsomvälvande.