Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Simon och Laura


När BBC ska producera en ny såpa om ett äkta par anställs Simon och Laura Foster för att spela sig själva. Problemet är att deras äktenskap är allt annat än lyckligt.


Originaltitel Simon and Laura
Regissör Muriel Box
Manus Peter Blackmore, Alan Melville
Genre Komedi, 50-tal
Skådespelare Peter Finch, Kay Kendall, Muriel Pavlow, Hubert Gregg, Maurice Denham, Ian Carmichael, Richard Wattis, Thora Hird
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14
Filmnummer 106660

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


emmycaution
2013-12-09
En film om tv som medium som känns aktuell än idag. Jag undrar om de anade hur mycket värre "real-tv" skulle komma att bli?
ItalyErik
2013-10-27
Filmen är väl egentligen bara intressant ur ett filmhistoriskt perspektiv för sin kritik mot tv-mediet. Både som drama och komedi är filmen ganska misslyckad.
KimEkberg
2013-10-26
jag gillar en film som förkastar tv-mediet som ytligt, fördummande och förnedrande. en förstudie till såväl big brother, network och tatis ogjorda Confusion. Mycket är lyckat och välgenomfört, men slutet är ju pinsamt försonande.
Sznax
2013-09-20
Det fanns fina stunder och en del riktigt vassa skämt (främst mot slutet och de som handlade om televisionen som medium). Annars ett totalt misslyckat försök till screwball med ett alldeles för svagt manus, stel regi och total brist på driv. Betyg 4.0