Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Sing


En stilig Koala vid namn Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist ? ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett.


Originaltitel Sing
Regissör Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Manus Garth Jennings
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, 2010-tal
Skådespelare Matthew McConaughey (röst), Reese Witherspoon (röst), Seth MacFarlane (röst), Scarlett Johansson (röst), John C Reilly (röst), Taron Egerton (röst), Tori Kelly (röst), Jennifer Saunders (röst), Jennifer Hudson (röst), Garth Jennings (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 670
Filmnummer 121231

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2022-10-22
Tvåan e klart bättre.
Zebulonm
2022-10-21
Tvåan e klart bättre.
Olof_Gronlund
2022-10-05
Började bra, men blev lite sämre med tiden, helt okej att ha på i bakgrunden, men allt för lite humor för min smak iaf.
norenorama
2021-05-01
Fy f_n va bra! Fattar inte hur jag inte sett denna filmen tidigare, sjukt imponerad.
Erik12345
2020-08-18
Visste inte att Scarlett Johansson, Taron Egerton och Seth Mcfarlane kunde sjunga så bra. Taron sjunger ju I'm still standing i filmen, det kanske är därför han fick rollen som Elton John
Krille80
2020-07-31
Jag uppskattar här de söta karaktärerna, de moderna sångnumren men framförallt det aktiva regiarbetet. I övrigt så finns det, för mig som vuxen, inte mycket att erbjudas utan detta är en film mer för de yngre med mer yta än innehåll.
yrkeschaufföre
2019-06-13
Historien haltar rejält men filmen "befolkas" av härliga karaktärer med bra sångnummer men jag hade nog önskat lite "äldre musik. J-pop? eller C-popgruppen med de röda pandorna är underbara men låten är lite konstig.
tildiz6
2018-12-26
Mycket underhållande!
Ful_fisk
2018-08-05
Plötsligt snubblar man över en film som tycks vara i huvudsak inspirerad av Lloyd Bacons gamla makalösa 30-tals-musikal-mästerverk såsom 42:a gatan och Footlight Parade, och då blir man ju förbannat lycklig! Med det sagt är det såklart desto mindre upplyftande att flera av musikalnumrena är på tok för modernt inspirerade. När hemmafruar står och sjunger över diskhon så är de väl för fan inte autotunade! Och hon den blyga elefanten som byggs upp som den stora oslipade diamanten låter ju som vilken tekniskt fulländad men fullkomligt själlös poptalang som vinner American Idol som helst, vilket knappast passar in med hennes karaktär, som ska "sjunga från hjärtat", vara äkta och sådär. Sedan är ju storyn för jävla dramaturgiskt slentrianmässig med lögnen som avslöjas i slutet av andra akten och yada yada yada... Men överlag en sevärd och underhållande barnfilmsmusika med bra animationer och roliga karaktärer, framför allt ödle-sekreteraren och den självgoda musen. Absolut sevärd, speciellt om man saknar musikalgenren, speciellt den som Lloyd Bacon gjorde så underbart en gång i tiden!
Mysharry
2018-01-17
På grund av barnen har jag sett den tusentals gånger. Några riktigt bra sångnummer, men rörig handling.
Visa äldre kommentarer »